PREGLED U TOKU zahtev za unban

PREGLED U TOKU
B

Bogdan Golubovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš ID
739-880
- In-game nickname admina
milan stankovic
- Razlog kazne
zalba na igraca/ N772
- Datum i vreme kazne
15:04
- Kratak opis situacije
pozdrav. ja sam poslat u zatvor na zalbu na igraca i onda mi je pukla igrica a posle sm poslat na ban na 77 sati zbog pravilo projekta 3.9 i nisam odbanovan ja pisem zahtev za unban ako moze nekako da me stavitena demogan 24 sata i da me pustite to nece da se desi vise ja sam banovan sto sa ometao policajca ali nemam snimak imaju admini pokazali su mi stvarno se izvinjavam
- Screenshot kazne
https://postimg.cc/4YRt1ZZK
pozdrav. ako mozete nekako da mi smanjite kaznu sto sam na banu 77 sati i plus sam na demorganu 6 sata ako moze sto sam nov na serveru pa ja bi bio veoma zahvalan ajde molim vas ako moze sto ja sam slao i neki milan stankovic mi je reko
da je kazna smanjena na jedan dan pa mi je stiglo obavestenje da je reseno ali jos mi stoji ban pa zatvo vas to pitam ako moze nekako da se taj ban stavi na demorganu 24 sata ja bi vam bio zahvalan sto sam nov na server ovo sto mi je milan stankovi poslao nije nista reseno.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Milan Stankovic | Daris

Milan Stankovic | Daris

Milan Stankovic | Daris

Batonga
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, ban je na zahtev drugog administratora ja sam samo izvrsio komandu tako da on ce morati da odluci u vezi ovoga. @Cedomir Dimic | Vitali

Personalize

Top Bottom