PREGLED U TOKU Zahtev za Unban

PREGLED U TOKU
E

Emin Spedifen

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš ID
784-320
- In-game nickname admina
Mixa dior ako se ne varam
- Razlog kazne
Cheat
- Datum i vreme kazne
08.08.2026 perma
- Kratak opis situacije
Teleport
- Screenshot kazne
Trenutno nemam sliku
Postovanje draga administracijo, ja bih da se izjasnim za moju situaciju ovako evo par dana pre toga sta se desilo, hteo sam da prodam kompjuter i jedan drug mi je rekao da skinem cheat prije nego prestanem da igram i ja sam zatim skinuo cheat ali onda dva dana posle toga dobio sam lider Vozdovac klana i onda sam se predomislio i ostavio kompjuter, zatim dan je prosao kako sam postao lider i teleportovali su me admini na pc check ja sam im priznao i pokazao odma sta imam zatim su mi rekli da necu vise nikada moci da igram na serveru i to me stvarno rastuzilo i onda sam pre neki dan bio u tehnicku pomoc sa Markom Ericem i on mi je rekao da mozda ima sanse da na kraj mjeseca napisem zahtev razumem da mi je ovo drugi put da se desava i da sam vas izneverio ali ja stvarno ne mogu bez ovog projekta mnogo sam se navukao i neke svoje obaveze preskacem zbog njega ali vas molim da mi pruzite zadnju sansu sve cu uraditi sto je potrebno ako je uopste moguce da dobijem unban ako treba od sad mogu svaki dan da dolazim na pc check a i da snimam svo vrijeme dok igram sto sam i vev radio i sta god da se desi imacu snimak i da me zovete u pola noci na pc check ja bi dosao ne bi se ovoliko izvinjavak da mi nije stalo tolko do servera znam da je i za vas ovo teska odluka da odobrite ali bio bi vam zahvalan najvise na svijeti ako bi ste mi dopustili da se ponovo pridruzim serveru.

Hvala na svemu unapred i puno pozdrava.

Emin Stankovic

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:5
Pozdrav, 5. aprila si bio banovan za shax i 26. aprila si dobio unban na kome si mi obecao i rekao da neces vise koristiti shax ili bilo koji cheat. Skoro ovih dana pre tvog bana, dobijali smo prijave za tebe kako imas vecu prednost od drugih kako i bez lidera tako i dok si bio lider imao prednost neobicnu. Nama si odma priznao da imas shax sto je lepo sa tvoje strane, ali idalje nije bila okej i ispostovana tvoja rec koju si meni rekao pre 3 meseca. Tako da mislim da ban ti ostaje, osim ukoliko Cone ili Sabot imaju nesto da dodaju.

E

Emin Spedifen

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, 5. aprila si bio banovan za shax i 26. aprila si dobio unban na kome si mi obecao i rekao da neces vise koristiti shax ili bilo koji cheat. Skoro ovih dana pre tvog bana, dobijali smo prijave za tebe kako imas vecu prednost od drugih kako i bez lidera tako i dok si bio lider imao prednost neobicnu. Nama si odma priznao da imas shax sto je lepo sa tvoje strane, ali idalje nije bila okej i ispostovana tvoja rec koju si meni rekao pre 3 meseca. Tako da mislim da ban ti ostaje, osim ukoliko Cone ili Sabot imaju nesto da dodaju.
Razumem sve i priznajem da sam pogresio ali stvarno evo igram godinu dana na projektu i nisam ocekivao da ce ovako bit da ne mogu da izdrzim da ne igram, ako ima ikakave sanse bio ni mnogo zahvalan ako je potrebno mozete mi uraditi acc reset pa da igram od nule radije bi da izgubim sve stvari sto imam na nalogu nego da vise nemam mogucnost da igram.
Hvala na izdvojenom vremenu.

Personalize

Top Bottom