R
Raajkooo
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Marko Erić
- - Razlog kazne
- PP 5.21- Zabranjeno je koristiti medijske funkcije za prednost nad drugim igračima
- - Datum i vreme kazne
- 31.8.2026-2.9.2026
- - Kratak opis situacije
- Radim u USP-u i otisao sam sa dužnosti malo jer sam planirao da odem IRL vani malo jer za cijelo ljeto nisam nesto izlazio, nisam imao niti vremena niti volje zbog posla, otisao sam do ZP-a ma kratko da malo popricam sa starim kolegama i Filipom Aleksicem koji je zamjenik i sa kojim se baš često čujem. Tamo sam se zezao sa Nikolom Petrovicem, Dejanom Ljubicem i Filipom Aleksicem. Nije bilo nikakvog RPa cisto zezancija malo. Filip je stavio ruke iza ledja i vezao me iz sale i rekao vidis sta znam. Stavio me ispred Nikole Petrovica i odvezao me. Tu sam pitao Petrovica da li mogu nešto da ga pitam bez da se naljuti rekao je da mogu, ideja je bila da "izvalim" foru da se malo nasmijemo . Pitao sam ga, "Kada zavrsi smena, ti dodjes kuci, skines se udjas u kasu, i ti se sad kupas kupas i kupas i krene vrela, ali vrela voda. Da li se tebi puši?" Ne secam se sta je odgovorio, ali je shvatio kao salu, Filip me opet vezuje i zeli da me pretraži, imao sam kod sebe Cvrst Pancir i 50 Materijala, to mi je oduzeo i salio se da ce me uhapsiti pa me odvezao, zavezao i dok sam bio vezan, uzeo sam Media Dron i kliknuo E na Filipa te sam postao nevidljiv, to sam uradio par puta čisto iz fore i govorio da dok me vodi da mi puca, znali su oni sta radim, Filip i Dejan su se smijali, a Petrovic je to shvatio preozbiljno i poslao Report za spec. Shvatam da sam pogrijesio, nisam trebao to da radim, bilo je iz šale, inače to nebi radio. Obecavam da se vise nikada nista slicno nece ponoviti i nadam se da ce moj zahtev biti prihvacen. postujem svaku odluku.
.