PREGLEDANO zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Kwinky Joung 881

Kwinky Joung 881

Batonga
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Pavel Miljanic
- Razlog kazne
4.9 + 1.8 14sati
- Datum i vreme kazne
3.9.2026
- Kratak opis situacije
Isao sam na veliku pljacku i nisam leteo iznad pljacke otisao sam sa strane kad sa video da nikog nema na pljacki a da idalje traje i SLETIO nakon toga smo uapli ja i moj drug u objekat i pali. A OVO 4.9 RK to su oni zavrsili pljacku bez konvoja i onda smo ja i moj drug naisli na njih i nakon toga krenuli ih vadit iz kombija i nismo ih izvadili
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/ns6PM5Afst4K5-7wx?invite=cr-MSxoZDksNTIxMTY2OTQz
nije bila zalba na igraca

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Pavel Miljanic | Konj

P

Pavel Miljanic | Konj

Gost Prestolnice
Moderator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav sa vama je Moderator Pavel Miljanic | Konj , Postovani kao sto ste sami rekli koristili ste helikopter da bi ste dosli na pljacku te ste sleteli pored i krenuli da se pucate sa suparnickom stranom, te nakon sto ste pali bili ste dokrajceni od igraca iz druge frakcije te se Vas roleplay tu zavrsio. Samim time sto ste pucali po kombijima a bili ste u relativnoj blizini orbite znaci da ste se vratili u RK, te ste zbog toga kaznjeni po tim pravilima.

Kwinky Joung 881

Kwinky Joung 881

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav sa vama je Moderator Pavel Miljanic | Konj , Postovani kao sto ste sami rekli koristili ste helikopter da bi ste dosli na pljacku te ste sleteli pored i krenuli da se pucate sa suparnickom stranom, te nakon sto ste pali bili ste dokrajceni od igraca iz druge frakcije te se Vas roleplay tu zavrsio. Samim time sto ste pucali po kombijima a bili ste u relativnoj blizini orbite znaci da ste se vratili u RK, te ste zbog toga kaznjeni po tim pravilima.
ja sam gospodine isao okolo orbite sa helijem te sam vidio da nema nikoga u pljacki stao sam sa strane i izasao sa helija te se uputijo ka punjenu tu su bila 2lica koja su mn i druga na kraju ubili.ja i drug smo isli na autoput prema bazi te su i oni naisli bez konvoja kod onog sporednog casina to nije blizu orbite ja i drug smo onda krenuli da pucamo po njima zato sto nisu imali konvoj.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
Zahtev odbijen,admin je pravilno postupio

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom