B
Bogdan Golubovic
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- marko belivuk
- - Razlog kazne
- zalba na igraca/ N1099
- - Datum i vreme kazne
- 8:17
- - Kratak opis situacije
- pozdrav ja sam dosao kod nocnih vukova i sedeo u auto on mi je prisao i udarao udaraoi sve je radeo dok nisam poceo da snimam kad je to uradeo ja sam mu reko nemoj to da radis on je reko jebem ti kevu sto nije smeo da kaze i ja sam mu reko radi sta oces sto prvo sam sam bio 3 minuta afk lad sam dosao onda mi je udarao auto i svasta mi prico to se ne vidi na snimku sto je kratak
dobro jutro ja sam sad uso u igricu i video sam da me je neko banovao na 65 sati . naci to je uradio namerno tisto ja da kazem to i to i namerno da odem naban a on da sacuva glavua ja da najebem ako moze admine da se nekako skinem zalba ili poslati se u demorganu na 24 sata i da mogu da igram nenamerno sam to reko stvarno izvini ali on je kriv za sve namerno je to uradio namernoo i cuje se na snimku dok udara mamu ti to se cuje ja sto sam reko nisam namerno izvini admine molimte izvini ja mnogo volim da igram taj server i stvarno ajde molimte nekako mi pomogni na 24 sata demorgana ajde molimte da ne idem na 65 sata ako moze bio bi puno srecan molimtee.naci evo ja sam okacio snimak kako me udara i to i pricami mamu ti a imam jos jedan snimak kako dolaze do mene ja radim u djubretara i kako dolaze i ubijaju me i svasta mi pricaju iz nocni vukovi imam i dokaz drug koji je bio to vreme samnom na diskord ako moze sam nekako da mi smanjite kaznu bio bi veoma zahvalaln svima i nema se to desavam vise .