B
Bogdan Golubovic
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš ID
- 739-880
- - In-game nickname admina
- marko belivuk
- - Razlog kazne
- zalba na igraca/ N1099
- - Datum i vreme kazne
- 8:17
- - Kratak opis situacije
- pozdrav administracijo ja sam banovan bez razlog jeste on to napisao da sam to ja napravio i da sam to ja ali me je pomesao i jeste moj id 739 -880 ali nema smisla to sto su me banovali bez razloga kad nemaju snimak ni dokazi treba se to shvate nemaju snimak
dobro vece administracijo ja sam dosao iz razloga sto kad su me banovali na 65 sati mene su pomesali sa drugim sto nemaju snimak i pomesali su me zato sto sam ja kao navodno vredjao nemaju snimak a kad oces da se udje u snimak onda nema nista naci nemaju dokaz da me okace za nesto sto nisam uradio
ja se zivem bogdan golubovic id 739 880 ja sam banovan bez razloga jeste on napiso da sam to uradio ali nema snimak
samo da kazem mene treba da odbanuju sto nisam kriv i taj sto me okacio nema snimak na forumu kad oces da vidis ja trebam da se odbanujemm.
ja se zivem bogdan golubovic id 739 880 ja sam banovan bez razloga jeste on napiso da sam to uradio ali nema snimak
samo da kazem mene treba da odbanuju sto nisam kriv i taj sto me okacio nema snimak na forumu kad oces da vidis ja trebam da se odbanujemm.