PREGLED U TOKU Zahtev za UNBAN

PREGLED U TOKU
S

SefBata

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš ID
723-728
- In-game nickname admina
//
- Razlog kazne
Nepoznato
- Datum i vreme kazne
01.09.2026 | 19:00
- Kratak opis situacije
Objasniću detaljno
- Screenshot kazne
//
Poštovana draga Administracijo ja bih vas zamolio da mi se skine ban sa main dc od bmrp
Ja iskreno ne znam koji je razlog za banovanje
Možda bude zato što sam rekao da Willa je bolji owner nego Deker ja imam pravo da kažem šta hoću ali mora bude po pravilu diskorda ja nzm da li sam nekoga uvredio ali ja samo pričam istinu!
Ja sam bio tajni špijun Dekera gde sam špijunirao koji su na drugim serverima staff a na BMRP su staff ili lideri
Imao sam par uhvaćenih i dobivao sam neke nagrade (imam dokaze)
Trebao sam biti Discord Moderator (dogovoreno je sve) ali gospodin Deker nije odgovarao na ticketu ja mislim da je imao 5 tagova. Nakon par dana kada sam se vratio kući onda sam ušao na serveru i počeo sam aktivno da igram.
Bio je neki event koji su se Radislav Sentije (Deker), Stanko (Zamenik Generala USP-a) i još neko bili u uniformi (na dužnost) stavljali su tamo radare i Administracija nije to rešavala zato što je Deker glavni (ne smeju) i Deker je postavljao neke automobile i letio je po mapi. Nakon toga sam otvorio Report na članove staff-a (ja nmg na vlasnika da se žalim) i javio mi se neki moderator i rekao je da je Deker sa njima i da on nije bio tamo (ali ja znam njegov ID i ime) i oni mene lažu posle neki iz Management se javio i ništa posebno nije rekao pa ja sam se svadjao i on mi posle mute-ovao na jedan dan nakon toga sam bio besan i rekao sam na ticketu bravo bravo za administraciju
Nakon toga sam napisao u chat da je bolji Willa nego Deker i posle sam dobio ban

Ja se ne kajem zato što sam to rekao ja imam pravo da kažem šta ja hoću (bez vredjanja,itd)

Discord ID: 1099734812979384320
Discord Username: sefbata1

Ne bih da tagujem Willu ali neka neko drugi taguje možda ima posla

Hvala na čitanju!!

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7

Personalize