PREGLED U TOKU Zahtev Za Unban

PREGLED U TOKU
A

Ajdinko

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš ID
339-953
- In-game nickname admina
Badi Zbunj
- Razlog kazne
Zalba na igraca 1115 By Nemanja cvijic
- Datum i vreme kazne
1 nedelja
- Kratak opis situacije
Dobio sam ban iz razloga zalba na igraca 1115 Eh lice je maknulo De se meni Psuje majka i govore ruzne reci ja sam u toku te sutuacije pisao u report i lik je sve pratio i rekao je da ce biti reseno a zapravo nije reseno A To psovanje Majke Imam Video I Kada me je Pucao u Celiji i imam Njegovog Kolegu snimljenog de mi govori Slinava ti majka
- Screenshot kazne
Nemam ali Moze Diskord Da vam pokazem Za to psovanje majke Filipa Aleksica i njegovog kolege de govori slinava ti majka
Dobio sam ban iz razloga zalba na igraca 1115 Eh lice je maknulo De se meni Psuje majka i govore ruzne reci ja sam u toku te sutuacije pisao u report i lik je sve pratio i rekao je da ce biti reseno a zapravo nije reseno A To psovanje Majke Imam Video I Kada me je Pucao u Celiji i imam Njegovog Kolegu snimljenog de mi govori Slinava ti majka (MENI JE MAJKA MRTVA)

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:1,001
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Odluka je doneta na osnovu priloženog video dokaza na žalbi, gde se jasno vidi i čuje šta je izgovoreno.
Ukoliko posedujete sopstveni video snimak koji dokazuje suprotno ili prikazuje potpuniji kontekst situacije, možete ga dostaviti. Međutim, napominjemo da nikakvo prethodno provociranje ili ponašanje drugog igrača ne služi kao opravdanje za kršenje osnovnih pravila projekta.
U dogovoru sa High Staff administracijom, doneta je konačna odluka:
Kazna od 7 dana bana (bez mogućnosti apelacije / UnBan-a).

A

Ajdinko

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Odluka je doneta na osnovu priloženog video dokaza na žalbi, gde se jasno vidi i čuje šta je izgovoreno.
Ukoliko posedujete sopstveni video snimak koji dokazuje suprotno ili prikazuje potpuniji kontekst situacije, možete ga dostaviti. Međutim, napominjemo da nikakvo prethodno provociranje ili ponašanje drugog igrača ne služi kao opravdanje za kršenje osnovnih pravila projekta.
U dogovoru sa High Staff administracijom, doneta je konačna odluka:
Kazna od 7 dana bana (bez mogućnosti apelacije / UnBan-a).
Pozdrav imam kako da vam dostavim

A

Ajdinko

Gost Prestolnice
Igrač
na prvom vedeu oni zapocinju prvi

F

Ficoo

Batonga
Igrač
poštovanje ja sam okačio žalbu iz razloga što je lice mi preko 10 puta opsovalo sve , mom lideru si rekao da su mu slinavi njegovi najbliži ( zna se na koga misliš ) , govori da se objesim ,da će doći irl da me ubije itd a što se tiče pucanja imamo pravo da provociramo i mučimo zatvorenike po rp-u evo moj snimak iz mog pov-a da je u pitanu desync i da je tebi izgledalo drugačije jer da sam te pogodio pao bi

F

Ficoo

Batonga
Igrač
svakako imamo pravilo 1.3 i 1.6 ( jasno napisani izuzeci) da te provociramo i vređamo ( naravno u skladu sa pravilima komunikacije ) a pored toga ti si prvi provocirao i ometao nas i ako si na demorganu jer ti ne bi trebao imati ikakvu interakciju jer si na admin jail-u . takođe niko te nije lično uvrjedio na osnovu nacionalnosti , porodicu , vjeroispovjesti itd

A

Ajdinko

Gost Prestolnice
Igrač
i čak na ovome snimku se vidi šta ti govoriš lideru da su mu najbiliži slinavi , i niko ti nije opsovao porodicu ja koliko vidim
E vidi ti nisi Admin tako da mi ti seres ti sa pravilima ja sam ti reko da se bacis a ne znam zašto jos to nisi uradio

F

Ficoo

Batonga
Igrač
E vidi ti nisi Admin tako da mi ti seres ti sa pravilima ja sam ti reko da se bacis a ne znam zašto jos to nisi uradio
baš ti hvala od srca , sve ti najbolje želim u životu jer stvarno nemam odgovor na ovo

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Nemanja Cvijić | Beli Provjeri sve.

F

Ficoo

Batonga
Igrač
samo da napomen da je to rešeno sa handlerom pošto je bio desync na snimku da je izgledalo da ga ubijam a na mom snimku se vidi da ga nisam ni jednom pogodio

A

Ajdinko

Gost Prestolnice
Igrač
samo da napomen da je to rešeno sa handlerom pošto je bio desync na snimku da je izgledalo da ga ubijam a na mom snimku se vidi da ga nisam ni jednom pogodio
Filipe Smirio sam se i zelim da ti se izvinem iz dubokog srca sto sam ti govorio Ruzne reci i sto sam se onako ponasao Jer stvarno nije fer od mene juce sam bio kod vas danas Smo neprijatelji Ako zelis da budemo drugovi da budemo i da se ne svadjamo vise Iz srca se izvinjavam

F

Ficoo

Batonga
Igrač
ne može izvinjenje nakon onoga što si mi pisao i pričao na snimku i ovo što si gore poslato u chat-u

Personalize

Top Bottom