E
Emin Spedifen
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš ID
- 784-320
- - In-game nickname admina
- Stefan Belic
- - Razlog kazne
- Sovinisticke provokacije na racun druge fakcije
- - Datum i vreme kazne
- pocetak bana:08.09.2026 Trajanje:1 nedelja 3 dana
- - Kratak opis situacije
- nazvao sam server imenom hrane zbog kojeg sam i ban dobio
Postovanje, otvaram ovaj zahtev za unban povodom bana kojeg sam dobio kako ja mislim bezpotrebno, bio sam banovan oko mesec dana i sada sam se vratio zatim sam juce u areni otisao sa drugarom i postavio ime arena lobby-a "jedemogirose" zato sto mi je neko u tom trenutku spomenuo giros i to mi je palo na pamet. Nisam upucen u situaciju u vezi tih provokacija koje su se desavale u proteklih par dana skoro svo vreme koje igram na serveru sam proveo sa ekipom iz Zemuna i mnogo sam dobar sa svakim njihovim clanovima da sam znao koja je situacija ne bih postavio to ime ali i dalje moje iskreno misljenje o tome je da ime hrane nema nikakvo uvredljivo znacenje i ne znam sto su se uvredili eto mogli su mi samo reci situaciju koja se desava i ja to ne bih napisao iz postovanja prema njima. Odluka je na vama ja sam rekao svoju stranu price ali svakako da sam bio upucen u situaciju ne bih tako postupio.
Uz to sve rekli ste sam si kriv ja vam opet kazem da sam znao da rijec hrane je provokativna ne bih je napisao jer nema smisla stvarno da ja ne smem da spomenem ime hrane da ne bih dobio ban sada okej saznao sam na tezi nacin.
Uz to sve rekli ste sam si kriv ja vam opet kazem da sam znao da rijec hrane je provokativna ne bih je napisao jer nema smisla stvarno da ja ne smem da spomenem ime hrane da ne bih dobio ban sada okej saznao sam na tezi nacin.