F
Filip2000
Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 18, 2026
Poruka:9
Reaction score:0
Poena:5
- - Vaš ID
- Prvi ID:600-841 Drugi ID:328-285
- - In-game nickname admina
- Prvi mislim da je: Filip Lukic Drugi:Drago Sentije
- - Razlog kazne
- Multi Akaunt
- - Datum i vreme kazne
- Perma ban
- - Kratak opis situacije
- Postovana admistracijo ovim putem zelim da vam se izvinim i da vam kaze sta je bilo. I SAMO YELIM DA VAM KAYEM PRE SVEGA DA JE TO ACC OD MOG DRUGARA I KADA MI JE DAO TAJ ACC ON JE VEC BIO OKACEN I ODMA S AM DOBIO BAN YATO ME NISTE DOBRO RAYUMELI.Ja sam na mom prvom acc i glavnom igrao server od kad se otvorio i tu sam bio ID:600-841. Ja sam na tom akauntu dobio perma ban. I pravio sam odmor od role pleja i sad pre neki 10 dana sam probao da udjem u gta na rage i video sam da mi trazi lozinku i gmail ja sam uneo sve tacne podatke i izaslo mi je kao da taj akaunt ne postoji pisao sam i epic suportu da mi pomugnu i oni su rekli da taj akaunt ne postoji sa time sam se bakcao neki 5 dana i odlucio sam da kupis novi ga za 15 evra na epicu i krenm bmrp ispocetka posto su me drugari terali i sve to i ja reko ajde. I posle nekih 2-3 dana igranje bmrp na novok akauntu sam dobio ban mislim da je perma. Ovim putem bi zamolio administraciju da mi ucine i da mi daju samo jednu priliku da zaigram na ovom odlicnom serveru i da bude sve okej. Hvala unapred. Za slike koje vam trebaju ili voic da vam sve pokazen ja sam spremam da vidite da nista nisam slaogao. hvala unapred HOCU OVIM PUTEM DA SE IYVINIM SVI ADMINIMA ZA OVO STO SAM URADIO I DA IH ZAMOLIM AKO BI BILI LJUBAZNI DA MI DATE JOS JEDNU SANSU DA ZAIGRAM NA BMRP. NEBI SE TOLIKO CIMAO I SVE ZBOG IGRICE I SAMI VIDITE DA MI SE SERVER SVIDJA I DA SE TRUDIM ZA NJEGA OPET VAM KAZEM DA SAM SKAPIRAO DA SAM POGRESIO I DA NECU DA KRSIM VISE PRASVILA HVALA UNAPRED ADMINISTRACIJI ZA DATO VREME ZA CITANJE ZALBE I SVEKA OSTALO SAMO BI VOLEO OPET DA ZAIGRAM NA BMRP.....
- - Screenshot kazne
- "C:\Users\Filip\Pictures\viber_image_2026-09-18_16-07-33-200.jpg" ovo je slika za perma ban na ovom akauntu
Postovana admistracijo ovim putem zelim da vam se izvinim i da vam kaze sta je bilo. I SAMO YELIM DA VAM KAYEM PRE SVEGA DA JE TO ACC OD MOG DRUGARA I KADA MI JE DAO TAJ ACC ON JE VEC BIO OKACEN I ODMA S AM DOBIO BAN YATO ME NISTE DOBRO RAYUMELI.Ja sam na mom prvom acc i glavnom igrao server od kad se otvorio i tu sam bio ID:600-841. Ja sam na tom akauntu dobio perma ban. I pravio sam odmor od role pleja i sad pre neki 10 dana sam probao da udjem u gta na rage i video sam da mi trazi lozinku i gmail ja sam uneo sve tacne podatke i izaslo mi je kao da taj akaunt ne postoji pisao sam i epic suportu da mi pomugnu i oni su rekli da taj akaunt ne postoji sa time sam se bakcao neki 5 dana i odlucio sam da kupis novi ga za 15 evra na epicu i krenm bmrp ispocetka posto su me drugari terali i sve to i ja reko ajde. I posle nekih 2-3 dana igranje bmrp na novok akauntu sam dobio ban mislim da je perma. Ovim putem bi zamolio administraciju da mi ucine i da mi daju samo jednu priliku da zaigram na ovom odlicnom serveru i da bude sve okej. Hvala unapred. Za slike koje vam trebaju ili voic da vam sve pokazen ja sam spremam da vidite da nista nisam slaogao. hvala unapred
HOCU OVIM PUTEM DA SE IYVINIM SVI ADMINIMA ZA OVO STO SAM URADIO I DA IH ZAMOLIM AKO BI BILI LJUBAZNI DA MI DATE JOS JEDNU SANSU DA ZAIGRAM NA BMRP. NEBI SE TOLIKO CIMAO I SVE ZBOG IGRICE I SAMI VIDITE DA MI SE SERVER SVIDJA I DA SE TRUDIM ZA NJEGA OPET VAM KAZEM DA SAM SKAPIRAO DA SAM POGRESIO I DA NECU DA KRSIM VISE PRASVILA HVALA UNAPRED ADMINISTRACIJI ZA DATO VREME ZA CITANJE ZALBE I SVEKA OSTALO SAMO BI VOLEO OPET DA ZAIGRAM NA BMRP..... Filip
HOCU OVIM PUTEM DA SE IYVINIM SVI ADMINIMA ZA OVO STO SAM URADIO I DA IH ZAMOLIM AKO BI BILI LJUBAZNI DA MI DATE JOS JEDNU SANSU DA ZAIGRAM NA BMRP. NEBI SE TOLIKO CIMAO I SVE ZBOG IGRICE I SAMI VIDITE DA MI SE SERVER SVIDJA I DA SE TRUDIM ZA NJEGA OPET VAM KAZEM DA SAM SKAPIRAO DA SAM POGRESIO I DA NECU DA KRSIM VISE PRASVILA HVALA UNAPRED ADMINISTRACIJI ZA DATO VREME ZA CITANJE ZALBE I SVEKA OSTALO SAMO BI VOLEO OPET DA ZAIGRAM NA BMRP..... Filip