L
Lazar Aleksic
Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 20, 2026
Poruka:4
Reaction score:0
Poena:5
- - In-game nickname admina
- ne mogu da znam jer me preko discorda banovao
- - Razlog kazne
- jer sam napisao u chatu discord servera da neki admin sve jaila gde se ispostavilo da sam upravu
- - Datum i vreme kazne
- pre dve nedelje optrilike bilo izmedju 20 ili 22
- - Kratak opis situacije
- banovan sam od strane WIla na discordu ne znam nista o njemu ali sam trajno banovan jer sam se zacudio sto neki admin nas 20 jaila i tu sam pisao u general chatu gde je wila rekao evo ti mute 7 dana gde se neko umesao i rekao za ban i banovan sam i sutradan je taj admin bio izbacen
- - Screenshot kazne
- ne mogu da pokazem jer ne mogu da udjem u sam server
postovana administracijo.Gospodin pod imenom na discordu WILA me banovao na samom serveru discorda iz razloga sto sam rekao na general chatu kako neki admin sve jaila gde sam sutradan video da je taj admin bio kaznjen mislim da se zove milan kerovski ili tako nesto u svakom slucaju ja sam se samo zacudio i pozalio na to gde me gospodin mute na 7 dana i proslo je minut od toga pa me trajno banovao.
Mislim da bi sam mute bio dovoljan jer kao sto vidi te ja sam nastavio da igram ali da me neko banuje sa servera nema mi ni malo logike s obzirom da nije ni video sta pisem niti je obratio paznju
(JA NE ZNAM NISTA O NJEMU SAMO ZNAM DA SE NA DISCORDU ZOVE WILA)
Mislim da bi sam mute bio dovoljan jer kao sto vidi te ja sam nastavio da igram ali da me neko banuje sa servera nema mi ni malo logike s obzirom da nije ni video sta pisem niti je obratio paznju
(JA NE ZNAM NISTA O NJEMU SAMO ZNAM DA SE NA DISCORDU ZOVE WILA)