PREGLEDANO Zahtev za UNBAN

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zicer

Zicer

Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Jul 21, 2026
Poruka:3
Reaction score:0
Poena:40
- In-game nickname admina
Mihajlo Simić
- Razlog kazne
5.1
- Datum i vreme kazne
17/07/2026 10:41
- Kratak opis situacije
Hteo sam se malo zezati ukljucio sam 1337 tacnije goodmod da mogu se teleportovati i nemogu pasti na jednom skladistu ono bilo je ujtru mislio sam da nece niko primetiti otisao na pc chek izasao iz vc kanala kako bi izbegao otkrivanje. Posle toga sam ostavio zahtev za unban i rekli ste mi da probem za 3 meseca ponovo. Ovaj proslo je ni mesec dana bice za 3 dana i nemogu ono bez BMRP i odlucio sam ono biti covek i priznati sve i mozda malo ranije da zaigram ponovo ali sad bez cheata. Ovim putem priznajem da sam imao cheat i da se kajem za laganje admina. Rekli ste mi u proslem zahtevu za unban da mogu zatraziti ponovo u oktobru rekli ste mi da reinstaliram windows uradio sam i oktobar je za par sati.
- Screenshot kazne
https://prnt.sc/qjba42aFBBFA
.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Decembar 14, 2025
Poruka:173
Reaction score:1
Poena:60
@Mihajlo Simić | Miki

M

Mihajlo Simić | Miki

Gost Prestolnice
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Učlanjen(a):Februar 1, 2026
Poruka:68
Poena:25
Starost:22
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 | Deputy CheatHunter Menager | Mihajlo Simic

Nakon tri meseca od bana i nekoliko odbijenih zahteva, doneo sam odluku da ti pružim prvu i poslednju šansu za unban. Nadam se da si naučio lekciju i da ti takve stvari više neće pasti na pamet. Potrebno je da mi dostaviš svoj Discord nick radi daljeg kontakta.​

M

Mihajlo Simić | Miki

Gost Prestolnice
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Učlanjen(a):Februar 1, 2026
Poruka:68
Poena:25
Starost:22
Igrac nije u mogucnosti odraditi pc check zbog rl obaveza trenutno zahtev zatvoren cekamo kad bude bio tu

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 22, 2025
Poruka:720
Poena:90
Odbijeno za sada.

Status