PREGLEDANO zahtev za unban

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
S

Strahinja Pavlovic

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):Jun 25, 2026
Poruka:15
Reaction score:0
Poena:25
- In-game nickname admina
Nemanja Cvijic
- Razlog kazne
"mg"
- Datum i vreme kazne
2 oct 2026 u 12 h traje 3h
- Kratak opis situacije
.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nE36zqOm3ksU4wb7b?invite=cr-MSxBeFEsNTc0MDU4NDY5
bilo je oko 12h i vozio sam se sa drugarom na motor i jedan lik nam je reko da idemo ispred njega i ja sam reko jaoo pa ja znam tebe ti si biovac jer sam radio sa njim 2 meseca jeste da su mu zatamljena stakla na autu ali sam ja coveka prepoznao preko glasa jer mu znam glas dosta dobro koliko sam radio sa njim i reko sam jaoo pa ja znam tebe ti si igor simic i dobio sam za mg nekako a kako je to mg ako sam ja coveka prepoznao preko glasa mozete pogledati zalbu 1592

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Legal Faction Management
Igrač
Učlanjen(a):Januar 15, 2026
Poruka:2.123
Reaction score:1.001
Poena:175
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Na snimku se jasno vidi da si igrača prepoznao kroz zatamnjena stakla, odnosno na osnovu njegovog glasa. Samim tim, dolazi do kršenja Pravila Projekta 4.11, jer IC lik ne može da zna identitet osobe koju nije mogao da vidi.

To što si ranije igrao sa njim i što poznaješ njegov glas ne može da se koristi kao IC informacija. U ovakvoj situaciji moraš postupati isključivo na osnovu onoga što tvoj lik može da vidi i zna u samoj igri.
Samim tim, kazna ostaje na snazi.​

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:1.959
Reaction score:7
Poena:200
Starost:27