PREGLED U TOKU Zahtev za Unban

PREGLED U TOKU
N

Nemanja Radonjic

Šmeker
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 21, 2025
Poruka:21
Reaction score:1
Poena:70
- Vaš ID
764-321
- In-game nickname admina
Branislav Bojanic
- Razlog kazne
LTA
- Datum i vreme kazne
8.10.2026 ne znam tacno
- Kratak opis situacije
vozio sam auto normalno i vido coveka sa puskom samo sam stao i naciljao je u mene i kreno da se dere ja nisam hteo da izadjem ako je hteo da me kidnapuje nije smeo jer je sam ali nebitno ja nisam hteo izaci jer znam da nije smeo to da uradi i kreno sam da idem odatle i sudario sam se s autom i ispao iz njega i oni su dosli i hteli su da me hapse ja sam kreno da pucam i kad sam kreno da padam izasao sam iz igrice jer sam se iznerviro.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/5GhuVQH
Trazim unban jer mislim da su oni krivi jer nije smeo da uradi to i ako dobijem unban zamolio bih da mi se vrati loot

evo moj pov:

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:1.973
Reaction score:7
Poena:200
Starost:27
@Branislav Bojanic | Bane

Branislav Bojanic | Bane

Branislav Bojanic | Bane

Majstor Žena
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Učlanjen(a):Jun 16, 2026
Poruka:362
Reaction score:0
Poena:60
Pozdrav, Sa vama je Administrator level 1 & Forum Administrator | Branislav Bojanić | Bane
Prvi si ga udario autom i posle pucao po njima i nakon svega si svesno uradio LTA. Smatram da treba da oslužiš svoju kaznu.
​

N

Nemanja Radonjic

Šmeker
Igrač
a kako on sme sam da me kidnapuje?? ili dize pusku na mene

Branislav Bojanic | Bane

Branislav Bojanic | Bane

Majstor Žena
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Igrač je undercover BIA agent i očigledno nije sam, ali svakako ti nisi smeo da bežiš sa puškom uperenom u tebe.​

N

Nemanja Radonjic

Šmeker
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Administrator level 1 & Forum Administrator | Branislav Bojanić | Bane
Prvi si ga udario autom i posle pucao po njima i nakon svega si svesno uradio LTA. Smatram da treba da oslužiš svoju kaznu.
​
i jos se vidi na snimku da prvi covek kog sam ubio je izvadio pusku ali sam ubio znaci da ja nisam puco ubili bi me????

N

Nemanja Radonjic

Šmeker
Igrač
Igrač je undercover BIA agent i očigledno nije sam, ali svakako ti nisi smeo da bežiš sa puškom uperenom u tebe.​
dobro igrac je undercover ali koji je razlog bez ikakvog razloga da ti dodje lik i dere se i cilja na tebe a nista nisi uradio vozis se normalno

Branislav Bojanic | Bane

Branislav Bojanic | Bane

Majstor Žena
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Kao što sam rekao, zgazio si igrača vozilom što se smatra kao pokušaj ubistva tako da imaju pravo da otvore vatru.

Personalize

Top Bottom