PREGLED U TOKU Zahtev za unjail + Pacifist Da mi se skine

PREGLED U TOKU
Janko DiLauro

Janko DiLauro

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Janko DiLauro
- Vaš ID
204-428
- ID prekršioca
Relja Obradovic
- Vreme prekršaja
Danas
- Opis situacije
Dosli smo na skladiste medicinsko I kada se zavrsila faza utovara mi smo prestali da pucamo i moj kolega je seo u kombi dok je bio unutra nije imao konvoj niti nista on je usao ovaj nocni vuk je uperio pusku u njega i prvi ga je zapucao Onda sam ja odreagovao i ubio njega sto je pucao u mog koji je usao u kombi onda me je pucao drugi ubio sam i drugog usao u kombi i otisao, Prvo snimak je od 29.3.2026 a sada je 4/2/2026 znaci snimak prvo teba naj stariji da bude do 72h ali ovo je preko 72h I koliko ja znam onaj koji prvi sedne za kombi ne sme da ga niko puca
- Dokazi
https://medal.tv/de/games/gta-v/clips/moM3mmYJQAzrfEOwy?invite=cr-MSxnVzQsNDY3MDU2Nzcw
- Koju odluku smatrate pravednom
Da mi se skine unjail i pacifist i da ovaj dobije demorgan u mesto mene jer je on prvi zapucao i desilo se sve zbog njega.
s

Janko DiLauro

Janko DiLauro

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Ja licno mislim da nisam nista lose uradio a, ako jesam zeleo bih da mi se lepo objasni.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Relja Obradović | Baba

Molim te izjasni se povodom ove zalbe.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:5
Pozdrav, sa vama je Administrator level 4 | Deputy Forum Manager | Relja Obradović
Nakon detaljnog pregleda video dokaza ustanovio sam da je bolje da ponaosob dam kazne za Pravilo pljačke i isporuke 5.5.1 nego da kaznim celu organizaciju.
Kao i što to pravilo kaže zabranjeno je pucanje sve do blokade.
Što se tiče strane Autora žalbe oni imaju pravo da pucaju po igraču koji je pokušao da ukrade kombi.
Smatram da sam doneo pravu i ispravnu odluku što se te žalbe tiče.
Napomena za Autora Žalbe na staff: Ukoliko imate pitanja u vezi pravila uvek možete napisati i rado ću doći da pojasnim.

Personalize

Top Bottom