Moje postovanje, prvo moram da se osvrnem na jedan deo u vasem zahtevu gore a to je deo "ja se izvinjavam ako sam nesto pogresio" gde onda dalje u odgovoru navodite, posto ste prepoznali ime, "necu vise raditi to sto sam radio i tjt" sto dalje implicira da ste Vi svestni toga sta ste radili.
Naime, ja sam postavio zahtev za kaznjavanje sa jasnom porukom da se dokazi pregledaju i da se proveri jel kazna za masovno krsenje ispravna. Sto se tice vaseg ponasanja i krsenja pravila - NRP, PG, MG, vredjanje i diskriminacija. Tokom hapsenja, sto je bilo van moje situacije ali sam pregledao dokaze zbog krivicnog postupka, u lisicama ste slali podrsku i to spamovali. Onda ste u celijama pisali na radio vezani. I nakon jasnog predstavljanja, u trenutku kada je u blizini Elian Petrovic otvarao celiju ( sto je iskocilo u chatu ) vi ste krenuli da vredjate Eliana Petrovica i ako se dobro secam meni ste postavili pitanje jesam li ja taj digitalac. Onda ste pri kraju celog postupka u celiji, naravno uz to vredjajuci i troseci namerno vreme (trollovanje), krenuli da mljackate vrlo glasno drzeci talk. Takodje ste meni uputili uvrede koje su vezane za seksualnu orijentaciju. Ovo su samo bitni delovi toga sto ste radili jer da bi se bolje razumela cela situacija i vase ponasanje potrebno je pregledati te snimke sto pretpostavljam da ce Cone i uraditi i nakon toga doneti odluku zato sto sam ja direktno ucestvovao u toj situaciji i ne mogu da donosim odluku u vezi sa ovim zahtevom. Moje licno misljenje da za ovakvu vrstu ponasanja treba da ide maksimalna kazna ali posto sam ja ucestvovao istu nisam trazio.
@Cone🚀 odluka je na tebi.