PREGLEDANO Zahtev

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Mihael Sokolov
- Razlog kazne
Pao PC Check.
- Datum i vreme kazne
pise
- Kratak opis situacije
Pozdrav znam da mi je prethodni zahtev odbijen ali bih voleo da mi date jos jednu sansu koristio sam samo lagswitch nije bio nikakav aim niti nesto slicno znam da sam pogresio i iskreno se izvinjavam nece se vise ponoviti voleo bih da udjem da odigram sa drugarima i da ne izgubim svu imovinu koju sam grindovao od pocetka servera nadam se da cete jos jednom razmotriti moj zahtev hvala
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/VMLN0AD
Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav Murate, s obzirom da si bio dobio prvo ban za masovno pa sada za cheat koji si jednom uradio, odlucio sam da ispadnem fer i da ti dam ponovo šansu. Radi protokola, javi se početkom avgust meseca. Cilj vremena i kazne koju imaš je da se naučiš na greškama. Ovo će ti biti poslednja šansa, nadam se da nećeš uprskati. Kao što rekoh, prvog avgusta pa na dalje podtavi zahtev.

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav Murate, s obzirom da si bio dobio prvo ban za masovno pa sada za cheat koji si jednom uradio, odlucio sam da ispadnem fer i da ti dam ponovo šansu. Radi protokola, javi se početkom avgust meseca. Cilj vremena i kazne koju imaš je da se naučiš na greškiama. Ovo će ti biti poslednja šansa, nadam se da nećeš uprskati. Kao što rekoh, prvog avgusta pa na dalje podtavi zahtev.
vazi, hvala puno ne brini necu uprskati ovo.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom