PREGLEDANO zahtev

Status
Not open for further replies.
Miloje2

Miloje2

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ivan Klajn
- Razlog kazne
5.18
- Datum i vreme kazne
ne znam
- Kratak opis situacije
zadnji pokusaj, ovo je cista nepravda, da nemanja travica dobije 2 puta zadnju sansu a ja ne dobijem? ja vam obecavam da necu nista sjebati ako me unbanate ja cu uraditi bilo sta samo da me unbanate pa cak i ako me posaljete na perma ban sledeci put, unbanate mnogo gore ljude a mene ne, ovo je po meni nepravda. pozdrav, nemam ni nade vise da igram jer kaznjavate pogresne ljude, toliko do mene i zadnji pokusaj. Poz.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/JH0m5tM
zadnji zahtev

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Argumentiraj se nekim validnim stvarima osim da se pozivaš na travicu koji je perma banovan, ne znam o čemu pričaš-

Miloje2

Miloje2

Šmeker
Igrač
Argumentiraj se nekim validnim stvarima osim da se pozivaš na travicu koji je perma banovan, ne znam o čemu pričaš-
evo argument: dobio je 2 puta zadnju sansu, jeste sad na permi al ne pricamo o tome sto je 2 put dobio sansu niko njega ne hejta nego je radio doosta gore stvari nego ja idalje mu je pruzena sansa🙃

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin & Media Lider | Marko Erić | Venomatic

Kazna koju si dobio nije izrečena bez razloga. Sankcionisan si zbog masovnog kršenja pravila, a uz to imaš i poprilično obiman admin dosije, što je u ovoj odluci odigralo značajnu ulogu.

Nemoj porediti svoju situaciju sa situacijom drugih igrača. Travica je svoju drugu šansu dobio nakon permanentnog bana i ona je ujedno bila njegova poslednja. Svaki slučaj se razmatra zasebno, na osnovu istorije prekršaja i okolnosti.

Što se tebe tiče, i ti ćeš dobiti svoju priliku, ali nakon isteka trenutne kazne od 14 dana. Do tada očekujemo da poštuješ odluku administracije. Nakon isteka bana moći ćeš ponovo da igraš, a na tebi je da pokažeš da si izvukao pouku i da se slične situacije više neće ponavljati.

Miloje2

Miloje2

Šmeker
Igrač

Kazna koju si dobio nije izrečena bez razloga. Sankcionisan si zbog masovnog kršenja pravila, a uz to imaš i poprilično obiman admin dosije, što je u ovoj odluci odigralo značajnu ulogu.

Nemoj porediti svoju situaciju sa situacijom drugih igrača. Travica je svoju drugu šansu dobio nakon permanentnog bana i ona je ujedno bila njegova poslednja. Svaki slučaj se razmatra zasebno, na osnovu istorije prekršaja i okolnosti.

Što se tebe tiče, i ti ćeš dobiti svoju priliku, ali nakon isteka trenutne kazne od 14 dana. Do tada očekujemo da poštuješ odluku administracije. Nakon isteka bana moći ćeš ponovo da igraš, a na tebi je da pokažeš da si izvukao pouku i da se slične situacije više neće ponavljati.
Ericu al ja sam dobio 15 dana a dobio sam pre 6 danaja imam još 9,10 dana mogu ja da dobijem zadnju šansu sada

Miloje2

Miloje2

Šmeker
Igrač
Q
Ericu al ja sam dobio 15 dana a dobio sam pre 6 danaja imam još 9,10 dana mogu ja da dobijem zadnju šansu sadaPa

Izvuko sam, može unban Necu ništa raditi plz

vukasin333

vukasin333

Gost Prestolnice
Igrač
ja bih voleo da miloje dobije unban zato sto je on tu od samog pocetka servera i izvinio je se.Pravda za miloja!

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize