NA RAZMATRANJU ZAHTEVI UNBAN

aldinsljivar

aldinsljivar

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Aldin Šljivar
- Razlog kazne
MASOVNA KRSENJE PRAVIL.A .3.2.1
- Datum i vreme kazne
17:21
- Kratak opis situacije
ne znam sta sam uradio ali sam bez razloga kaznjen ako sam pogresio nece se vise desiti molim za unban
- Screenshot kazne
da
file:///C:/Users/aldin/Desktop/IMG_20260707_184655.jpg

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Kolega @Ivan Klajn | Newton je upućen ako se ne varam

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Situacija je sledeća:

Na forumu su postojale dve žalbe protiv Aldina Šljivara. Obe žalbe odnosile su se na njegovo ponašanje prema drugim igračima, odnosno na pretnje, vređanje i upotrebu neprimerenog rečnika.
Prva žalba je odbijena zbog nepotpunog video-snimka. Međutim, i na tom snimku se jasno može videti da Aldin Šljivar u više navrata upućuje veoma vulgarne uvrede drugom igraču. Nakon što su obe žalbe detaljno pregledane, Aldin je pozvan na razgovor od strane Forum Tima, gde mu je detaljno obrazloženo zbog čega mu je izrečena kazna.

Tokom pregleda prijava utvrđeno je da je prekršio sledeća pravila projekta:

• Power Gaming
  • Direktna uvreda roditelja
  • Vređanje igrača
  • Pretnje igraču
Na osnovu navedenih prekršaja izrečena mu je kazna u skladu sa pravilom projekta 5.18 – Masovno kršenje pravila.

Nakon izricanja bana, Aldin je došao na Discord server kako bi razgovarao o donetoj odluci. U razgovoru su, pored mene, učestvovala još dva administratora, koji su ga takođe upozorili na neprimeren rečnik i dodatno mu objasnili koje je prekršaje počinio.

Međutim, ni nakon toga nije prestao sa neprimerenim ponašanjem. Nastavio je da upućuje pretnje članovima administracije, navodeći da će doći na naše kućne adrese i polomiti nam računare. Zbog takvog ponašanja izrečen mu je Discord timeout u trajanju od sedam dana. Video-materijal koji potvrđuje navedene pretnje blagovremeno je prosleđen kao dokaz.

aldinsljivar

aldinsljivar

Batonga
Igrač
OPRSTIM MI ADMINISTRATOS IVAN KLAJN

aldinsljivar

aldinsljivar

Batonga
Igrač
NEMOGO VISE MOLIM ADMINISTRATOS IVAN KLAJN OPRSTIM VSE