M
mehmed ciganic
Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):April 12, 2026
Poruka:2
Reaction score:0
Poena:30
- - Vaš ID
- 620-367
- - In-game nickname admina
- Radislav Sentija
- - Razlog kazne
- vrijedanje projekta
- - Datum i vreme kazne
- 23.7.2026
- - Kratak opis situacije
- Poštovana administracija, ja se srdacno ispricavam ukoliko sam povrijedio na ikakav nacin sto je bilo NE namjerno zato sto ovo je moj prvi projekt koji sam ikad igro i specijalno sam vezan u nekom smislu za njega i znam da sam u proslosti mozda napravio neke probleme sto su vecinom bile iz mog ne znanja pravila nedavno sam se opet zazelio igrat ovaj projekt posto mnogo mojih drugova takodjer igraju ovaj projekt i htio bi se opet zabavit i provest vrijeme na serveru sa odlicnom ekipom, i odlicnom administracijom Srdacan pozdrav i nadam se da cemo se opet vidit na serveru

- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/su9w7DA
Poštovana administracija,ja se srdacno ispricavam ukoliko sam povrijedio projekt na ikakav nacin sto je bilo NE namjerno zato sto ovo je moj prvi projekt koji sam ikad igro i specijalno sam vezan u nekom smislu za njega i znam da sam u proslosti mozda napravio neke probleme sto su vecinom bile iz mog ne znanja pravila nedavno sam se opet zazelio igrat ovaj projekt posto mnogo mojih prijatelja takoder igraju ovaj projekt i htio bi se opet zabavit i provest vrijeme na ovom super serveru sa odlicnom ekipom, i odlicnom administracijom Srdacan pozdrav i nadam se da cemo se opet vidit na serveru 
LP Mehmed Perkovic
LP Mehmed Perkovic