PREGLED U TOKU Zahtijev za unban

PREGLED U TOKU
M

mehmed ciganic

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):April 12, 2026
Poruka:2
Reaction score:0
Poena:30
- Vaš ID
620-367
- In-game nickname admina
Radislav Sentija
- Razlog kazne
vrijedanje projekta
- Datum i vreme kazne
23.7.2026
- Kratak opis situacije
Poštovana administracija, ja se srdacno ispricavam ukoliko sam povrijedio na ikakav nacin sto je bilo NE namjerno zato sto ovo je moj prvi projekt koji sam ikad igro i specijalno sam vezan u nekom smislu za njega i znam da sam u proslosti mozda napravio neke probleme sto su vecinom bile iz mog ne znanja pravila nedavno sam se opet zazelio igrat ovaj projekt posto mnogo mojih drugova takodjer igraju ovaj projekt i htio bi se opet zabavit i provest vrijeme na serveru sa odlicnom ekipom, i odlicnom administracijom Srdacan pozdrav i nadam se da cemo se opet vidit na serveru 🙂
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/su9w7DA
Poštovana administracija,ja se srdacno ispricavam ukoliko sam povrijedio projekt na ikakav nacin sto je bilo NE namjerno zato sto ovo je moj prvi projekt koji sam ikad igro i specijalno sam vezan u nekom smislu za njega i znam da sam u proslosti mozda napravio neke probleme sto su vecinom bile iz mog ne znanja pravila nedavno sam se opet zazelio igrat ovaj projekt posto mnogo mojih prijatelja takoder igraju ovaj projekt i htio bi se opet zabavit i provest vrijeme na ovom super serveru sa odlicnom ekipom, i odlicnom administracijom Srdacan pozdrav i nadam se da cemo se opet vidit na serveru :)

LP Mehmed Perkovic

M

mehmed ciganic

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):April 12, 2026
Poruka:2
Reaction score:0
Poena:30
SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma