PREGLEDANO Zahtjev za un ban

Status
Not open for further replies.
B

Bojan Iliccc

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
495071
- Razlog kazne
pp 5.11.1
- Datum i vreme kazne
30.07.2026
- Kratak opis situacije
Na svome acc sam dobio ban 14 dana pa sam usao na bratov komp jer imamo 2 kompa u kuci i igrao sam manje od 24h i dobio sam ban za multiacc. Ako to nije smjelo izvinjavam se ali nisam igrao ni punih 24h
- Screenshot kazne
.
IMG_2065.jpg

B

Bojan Iliccc

Gost Prestolnice
Igrač
Izvinjavam se samo imam da dodam da nisam ukupno ni igrao jedno 5-6 sati max preko nisam

B

Bojan Iliccc

Gost Prestolnice
Igrač
I jos da dodam pogrijesio sam jer sam totalno zbunjen i nisam ja igro nego moj brat ako me ikako mozete razumjeti jer sam vec bio na banu 14 dana

B

Bojan Iliccc

Gost Prestolnice
Igrač
Ako treba mogu slikati njegovim kompjuter jer stvarno nisam imao nikakvu losu namjeru

B

Bojan Iliccc

Gost Prestolnice
Igrač
B

Bojan Iliccc

Gost Prestolnice
Igrač
Zakomlikovao sam situaciju ali molim vas da me razumjete jer sam prije ovoga bio na banu 14 dana, ako ikakvu zalbu vidite a da sam ja umijesan u nju slobodno mi dajte permu . Izvinite na smaranju ako mozete da mi izacete u susret jer stvarno nisam ja kriv <3

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Poštovani,

Vaša žalba sadrži više međusobno kontradiktornih navoda. U početku navodite da ste Vi ušli na bratov računar i igrali nakon što ste dobili kaznu od 14 dana, da biste kasnije naveli da zapravo niste Vi igrali, već Vaš brat.

Samim tim, nije jasno koja je od navedenih verzija zapravo tačna. Ukoliko ste Vi igrali, svesno ste prekršili izrečenu kaznu, dok ukoliko tvrdite da je igrao Vaš brat, ostaje pitanje zbog čega ste u prvom delu žalbe naveli da ste Vi igrali.

Takođe, činjenica da ste igrali manje od 24 časa, odnosno svega nekoliko sati, ne menja činjenicu da je pristup serveru ostvaren tokom trajanja Vaše kazne.

S obzirom na to da ste već bili kažnjeni kaznom od 14 dana, ovakve kontradiktorne izjave dodatno dovode u pitanje verodostojnost Vašeg obrazloženja. Nije dovoljno naknadno promeniti iskaz i navesti da je drugi član porodice igrao kako bi se izbegla odgovornost za MultiACC.

Na osnovu svega navedenog, žalba se odbija, a izrečena kazna ostaje na snazi.

Hvala na razumevanju.

B

Bojan Iliccc

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Poštovani,

Vaša žalba sadrži više međusobno kontradiktornih navoda. U početku navodite da ste Vi ušli na bratov računar i igrali nakon što ste dobili kaznu od 14 dana, da biste kasnije naveli da zapravo niste Vi igrali, već Vaš brat.

Samim tim, nije jasno koja je od navedenih verzija zapravo tačna. Ukoliko ste Vi igrali, svesno ste prekršili izrečenu kaznu, dok ukoliko tvrdite da je igrao Vaš brat, ostaje pitanje zbog čega ste u prvom delu žalbe naveli da ste Vi igrali.

Takođe, činjenica da ste igrali manje od 24 časa, odnosno svega nekoliko sati, ne menja činjenicu da je pristup serveru ostvaren tokom trajanja Vaše kazne.

S obzirom na to da ste već bili kažnjeni kaznom od 14 dana, ovakve kontradiktorne izjave dodatno dovode u pitanje verodostojnost Vašeg obrazloženja. Nije dovoljno naknadno promeniti iskaz i navesti da je drugi član porodice igrao kako bi se izbegla odgovornost za MultiACC.

Na osnovu svega navedenog, žalba se odbija, a izrečena kazna ostaje na snazi.

Hvala na razumevanju.
Zasto ne biste mogli bar jedan put izaci u susred kao svima Vama je isto da li je igrati na serveru jedan igrac ili nece a meni nije. Ako ste skoro svima izasli u susret ne vidim zasto meni ne bi mogli jesam li ja sto drukaci od njih ?

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Svi budu kažnjeni za ban evade, tako i ti.

Jer da to svi rade tj da se svima izlazi u susret onda pravilo nebi imalo smisla, kao ni ostala pravila servera.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom