PREGLED U TOKU Zahtjev za unban 101-777

PREGLED U TOKU
F

Filip Coreli

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 7, 2026
Poruka:2
Reaction score:0
Poena:25
- Vaš ID
101-777
- In-game nickname admina
Nesecam se
- Razlog kazne
Skem
- Datum i vreme kazne
Nesecam se
- Kratak opis situacije
Ja sam skemao nekog lika i on okacio i dobio sam ban
- Screenshot kazne
Nemam
Ja bi volio da dobijem unban bio sam na banu 4mjeseca zbog 1 skema i evo kunem vam se da se vise nece ponovit mozete me specat svaki dan al ja va obecavam nikad se vise nece ponovite jer dok nisam bio na serveru nisam imo nista da radim jos sam bio hakovan i super ja bi volio da dobijem unban a ako ga ne dobijem ostajemi samo da jedem govna i gledam tik tok i sad mi pise da nemam pravo na unban a meni prije 2 mjeseca rekli da dodjem 1 oktobra al nisam stigao i mogu da trazim a samo sam 1 lika skemo ja se jos jednom izvinjavam ako treba da cu vam stvari koje sam uzeo

F

Filip Coreli

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 7, 2026
Poruka:2
Poena:25
Ja bi volio da dobijem unban bio sam na banu 4mjeseca zbog 1 skema i evo kunem vam se da se vise nece ponovit mozete me specat svaki dan al ja va obecavam nikad se vise nece ponovite jer dok nisam bio na serveru nisam imo nista da radim jos sam bio hakovan i super ja bi volio da dobijem unban a ako ga ne dobijem ostajemi samo da jedem govna i gledam tik tok i sad mi pise da nemam pravo na unban a meni prije 2 mjeseca rekli da dodjem 1 oktobra al nisam stigao i mogu da trazim a samo sam 1 lika skemo ja se jos jednom izvinjavam ako treba da cu vam stvari koje sam uzeo
Ako nemogu dobit unban za zauvjek da li bi mogao samo da dobijem unban na 7 dana jer nemogu izdrzat nema vise ono zajebavanje sprdanje do kasno nego samo tt i to je to tad je bila prava stvar i ocu vidim grad kakav je sad i ljudi molim vas da dobijem unban za zauvijek molim vas ko boga

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 22, 2025
Poruka:732
Poena:90
Pošalji sliku kazne.

Personalize