PREGLEDANO ZAHTJEV ZA UNBAN

Status
Not open for further replies.
D

duca pujov1

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Petar Vekic
- Razlog kazne
Mass DB
- Datum i vreme kazne
24.07.2026 19h 57min
- Kratak opis situacije
Usao sam u auto pijacu autom i ljudi mi se nisu ucitali ja sam ih pregazio jer mi se nisu ucitali ja sam bio pod nerovozom i slucajno opasvao igraca zbog toga se kajem i izvinjam se igracu i ostalim saigracima koje sam pregazio nenamjerno
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nbxQRjss1fP6i535Y?invite=cr-MSxiclAsNzA4MTAxMzM0
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
@Petar Vekic | Parker @Cedomir Dimic | Vitali

Petar Vekic | Parker

Petar Vekic | Parker

Batonga
Head of Moderator Team
Deputy Head Curator
Administrator Team
Igrač
Postovanje, ja sam samo odradio kaznu.
@Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Nakon pregleda snimka utvrđeno je da je igrač prekršio više pravila projekta. Počinio je VDM nad više od 5 igrača, vrijeđao i provocirao druge igrače te na taj način prekršio pravila projekta. Shodno tome, kažnjen je zabranom igranja u trajanju od 21 dan, bez mogućnosti za unban.

Smatram da igrač treba odslužiti kaznu u potpunosti te se nadam da se ovakve situacije neće ponavljati u budućnosti.

Također bih želio navesti da nije opravdanje tvrdnja kako mu se igra ili igrači nisu učitali. Vozio je punom brzinom prema unutra, a s obzirom na to da je mogao vrijeđati i psovati igrače, očigledno je da su mu isti bili učitani.

Sve u svemu, smatram da je izrečena kazna opravdana te da treba ostati na snazi i biti odslužena u cijelosti.

Lijep pozdrav.

D

duca pujov1

Početnik
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Nakon pregleda snimka utvrđeno je da je igrač prekršio više pravila projekta. Počinio je VDM nad više od 5 igrača, vrijeđao i provocirao druge igrače te na taj način prekršio pravila projekta. Shodno tome, kažnjen je zabranom igranja u trajanju od 21 dan, bez mogućnosti za unban.

Smatram da igrač treba odslužiti kaznu u potpunosti te se nadam da se ovakve situacije neće ponavljati u budućnosti.

Također bih želio navesti da nije opravdanje tvrdnja kako mu se igra ili igrači nisu učitali. Vozio je punom brzinom prema unutra, a s obzirom na to da je mogao vrijeđati i psovati igrače, očigledno je da su mu isti bili učitani.

Sve u svemu, smatram da je izrečena kazna opravdana te da treba ostati na snazi i biti odslužena u cijelosti.

Lijep pozdrav.
Pa dobro ja to postujem i sve ali nista nisam toliko strasno uradio i opsova da bih dobio toliku kaznu gledao sam druge zalbe sto su dobili 14 dana a mnogo su gore negoovo sto sam ja uradio

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
Zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize