K
k3r1m_1987
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Roman reznikov ne znam id ne pise
- - Razlog kazne
- By willa
- - Datum i vreme kazne
- 9 august oko pola 12 nisam bio ingame
- - Kratak opis situacije
- Kaznjen by willa
- - Screenshot kazne
- https://streamable.com/csn433
Postovanje administracijo, ja sam dobio perma ban iz razloga sto sam krsio pravila po gradu (tako eu mi admini rekli). Ja se izvinjavam serveru i vama, ja sam svoju svaku kaznu odsluzio.Ja bih volio da mi date jos jednu sansu, poceo sam smanjivati kazne i zadnjih 4-5 dana nisam kaznjen nikako. Uvijek sam roleplayo i to sam volio ali nekad sam jednostavno pravio probleme, ali to ce se promjeniti i nece vise biti tako. Takodjer zadnjih nekoliko dana tok kazni se smanjio. Ne znam zasto sam dobio perma ban, smatram da sam mogao dobiti kaznu bana od 14 dana za masovne prekrsaje, jer opet ja nisam koristio citove niti nista drugo, ja priznajem svoje greske a to je da sam cesto krsio pravila. Ja bih volio da mi date jos jednu sansu, poceo sam smanjivati kazne i zadnjih 3-4 dana nisam kaznjen nikako. Uvijek sam roleplayo i to sam volio ali nekad sam jednostavno pravio probleme, ali to ce se promjeniti, meni je jefan jednini server na kojem igram i za koji znam i NAJJBOLJI SERVER BMRP! Iz tog razloga oidem zahtjev za unban jer mi je stalo do servera.
Hvala i ugodan dan Administracijo.
Kazna:
Hvala i ugodan dan Administracijo.
Kazna: