PREGLEDANO Zahtjev za Unban

Status
Not open for further replies.
Dušan Spasojević

Dušan Spasojević

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stefan Belic
- Razlog kazne
Vrijeđanje djeteta
- Datum i vreme kazne
13.8.2026
- Kratak opis situacije
Jučer sam dobio ban sa servera zbog vrijeđanja djeteta. Znam o čemu se radi, ali smatram da nije pošteno ni pravedno da dobijem trajni ban jer ni u jednom trenutku nisam rekao nijednu ružnu riječ koja se odnosi na dijete. Pojedini administratori vidjeli su samo dio snimke, odnosno onaj dio koji je nekome odgovarao, dok se ostatkom situacije i onime od čega je sve počelo nitko nije ni bavio.Ja od onoga što sam rekao ne bježim, ali opet kažem da ni u jednom trenutku nisam vrijeđao ničije dijete niti sam mu uputio bilo kakve uvredljive riječi. Ako sam rekao da volim mlađe, a čovjeku se u pozadini konstantno čuju žena i dijete, dok je on sam rekao da ima 30 godina, što je mlađe od mene, moj odgovor na njegovo „da se jebem“, „da pušim kurac“ itd. bio je da volim mlađe. To se jasno čuje u snimci. Ja ni u jednom trenutku nisam spomenuo ni to dijete niti njegovu ženu. Smatram da ovo svakako nije razlog za trajni ban jer sam netko tko je od prvog dana registriran na serveru. Imam 85+ dana na serveru, skoro pet mjeseci sam USP i do sada nisam bio kažnjavan za prekršaje na serveru od strane administratora. Također, nikada nisam dolazio u sukobe ni s administratorima ni s igračima. Na serveru imam svoju ekipu od 15-ak ljudi koji aktivno igraju. Nisam jedan od onih koji bi nagovarao ljude da napuste server, niti sam ja netko tko će jednostavno otići na drugi server. Igram ovdje i podržavam zajednicu jer sam čovjek koji je godinama držao ili sudjelovao na projektima vezanim uz SAMP te sam uvijek težio tome da se ljudima ponudi nešto unikatno, upravo ono što vi na ovoj platformi imate. Smatram da je ova situacija donesena na ovaj način iz nečijeg hira ili ljutnje, pritiska osba iz tada VJT (Matej Matejic i neka Lara) koliko sam upućen, jer je nakon toga, druge večeri, pred mojim ljudima od strane tog administratora Ivan Klajn rečeno da će me osobno banati zbog toga. Međutim, mene je jučer bano Stefan Belić. Razlog, Willa.Situacija koja je prethodila svemu ovome, a vezana je uz člana USP-a koji je trebao biti uhićen zbog neodazivanja na smjenu, neodgovaranja na Discordu i prijetnji prema generalu. Nakon što je on napravio FailRP više puta, uključili su se ljudi iz VJT-a koji su izvršili pritisak na administratore jer je optužnica koju su IG podigli protiv mene bila besmislena i prije svega pocinjen je višestruki preksrsaji po pitanj RP. Cijela ta situacija tada je zaustavljena za RP od strane Petra Vekića, da bi se nakon 26+ sati ponovno pustila i nastavila odlukom Ilije Ikca i Ivana Klajna. Na to sam ja zatražio pisane odgovore i objašnjenja na svoja četiri pitanja, na koja nisam dobio odgovor ni od koga. Ako ima potrebe, mogu poslati cijelu poruku. Zbog svega navedenog volio bih da sagleda cijelu situaciju i obrati pažnja i na donošenje odluka unutar administracije, prvenstveno na prekidanje RP-a, a zatim i na odluku da se isti RP nakon 26+ sati ponovno nastavi. Također bih volio da se razmotri i sama odluka o mom banu. Ne želim se opravdavati niti tvrditi da nisam ni za što kriv, ali opet kažem da smatram kako ovakva situacija zasigurno nije razlog za trajni ban, pogotovo za nekoga tko svakodnevno provodi vrijeme na ovoj zajednici, ponekad i više nego na poslu, tko ima ekipu od 15-ak ljudi i tko je gotovo pet mjeseci svog vremena i truda uložio u frakciju USP. Hvala na razumijevanju i nadam se pozitivnom ishodu ove situacije i mogućnosti ponovnog igranja na serveru.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/oLwCUFh
.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Reaction score:75
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Administrator | Roleplay Quality Standards Team | Event Team
Zahtev za unban se ODBIJA.

Niste mu direktrno uvredili dete ali kompletan High Staff koji je pregledao snimak slozio je sa kaznom. Da je i komentar ono je ne zelim dalje komentarisati situaciju... Igrac koji je vas uvredio ce biti kaznjen za pravila koja je on prekrsio.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom