PREGLEDANO zahtjev za unban

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
N

Nikola998

Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 13, 2026
Poruka:2
Reaction score:0
Poena:5
- In-game nickname admina
Nzm
- Razlog kazne
Debil sam ispao
- Datum i vreme kazne
Vječna
- Kratak opis situacije
Napisao sam gore sve
- Screenshot kazne
Nemam nmg pristupiti
Ime i prezime na serveru: Nikola Crnojević

Poštovana BMRP administracijo,

ovim putem želim da podnesem zahtjev za unban i iskreno se izvinim zbog svog ponašanja, vrijeđanja i izliva emocija prema administraciji.

Bio sam član BMRP-a praktično od prvog dana i dugo vremena nisam pravio probleme. Bio sam aktivan, provodio dosta vremena na serveru, dovodio nove igrače, pomagao drugima i preporučivao BMRP ljudima oko sebe.

Međutim, vremenom sam u pojedinim situacijama pretjerao i svjestan sam da način na koji sam izražavao nezadovoljstvo nije bio prihvatljiv. Zbog toga se iskreno izvinjavam i prihvatam odgovornost za svoje postupke.

Želim posebno da pojasnim situaciju sa imovinom. Sredstva, automobile i ostale stvari prebacio sam drugom igraču zbog odlaska na godišnji odmor, kako bi se u mom odsustvu plaćao porez. O tome sam prethodno obavijestio admina, iako sam tada govorio da prestajem igrati. Nisam imao namjeru da sakrijem imovinu, prevarim server ili napravim bilo kakvu štetu.

Zato vas molim da još jednom razmotrite moj slučaj i omogućite mi unban, kao i povrat moje imovine, ukoliko smatrate da za to postoji mogućnost.

Spreman sam prihvatiti određene uslove ukoliko su potrebni i spreman sam svojim ponašanjem dokazati da sam naučio iz ove greške. Ne tražim da budem iznad pravila niti da se prema meni pravi izuzetak zbog vremena koje sam proveo na serveru ili zbog ranijih donacija.

Samo tražim još jednu priliku.

Wila, posebno se tebi izvinjavam zbog načina na koji sam ti se obraćao. U žaru svega ispao sam nekorektan i priznajem da sam mogao i morao drugačije reagovati.

Ako mi pružite priliku da se vratim, želim da nastavim igrati bez svađa, vrijeđanja, spletki i bilo kakvih problema sa administracijom ili igračima.

BMRP mi je mnogo značio od samog početka i volio bih da ponovo budem dio zajednice i da svojim ponašanjem pokažem da sam tu priliku zaslužio.

Hvala vam što ste odvojili vrijeme da pročitate moj zahtjev i razmotrite moju molbu.

Svako dobro vama i vašim porodicama.

Nikola Crnojević

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:1.852
Reaction score:7
Poena:200