PREGLED U TOKU Zahtjev za unban

PREGLED U TOKU
D

Dusan Moncler

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):Februar 17, 2026
Poruka:6
Reaction score:0
Poena:30
- Vaš ID
624-329
- In-game nickname admina
Branislav Bojanić
- Razlog kazne
Pravilu Projekta 3.2.1.
- Datum i vreme kazne
22.09.2026 13:07
- Kratak opis situacije
mislim da nisam kriv jer mu nisam vredjao majku nego ga oterao u picku materinu i ne smatram da je to vredjanje njegove majke
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/0Kb5hdr
postovana administracijo https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no1420.115601/ ovo je zalba gde sam dobio ban za vredjanje majke u videu se jasno vidi na mu nisam vredjao majku nego mrs u picku materinu sto nije vredjanje majke znam da ne smem vredjati majku ali ovo se ne smatra u vredjanje majke ako je ikako moguce da mi se skine ban jer nisam siguran da to spada u vredjanje majke

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:1.882
Reaction score:7
Poena:200
Starost:27
@Branislav Bojanic | Bane

Branislav Bojanic | Bane

Branislav Bojanic | Bane

Majstor Žena
Junior Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Učlanjen(a):Jun 16, 2026
Poruka:219
Poena:60
Pozdrav, Sa vama je Administrator level 1 & Junior Forum Administrator | Branislav Bojanić | Bane
Smatram da je svaka uvreda koja sadrži roditelje izuzetno nepoželjna i nepotrebna i da niko od nas ne bi voleo da mu se nešto tako opsuje.
Po Pravilu Projekta 3.2.1. se dobija ban od 7-31 dan, a ti si dobio ban od 3 dana i mislim da bi trebalo da odslužiš svoju kaznu.

D

Dusan Moncler

Gost Prestolnice
Igrač
pa nisam znao nista drugo mi nisu rekli sem da ne smem reci "jebem ti mater , tatu babu dedu..." i ovako mene su terali u picku materinu nisam znao da je to krsenje pravila izvinjavam se nece se ponoviti sigurno nisam znao

D

Dusan Moncler

Gost Prestolnice
Igrač
pa nisam znao nista drugo mi nisu rekli sem da ne smem reci "jebem ti mater , tatu babu dedu..." i ovako mene su terali u picku materinu nisam znao da je to krsenje pravila izvinjavam se nece se ponoviti sigurno nisam znao
siguran sam sad kad bi mi dali unban da se to nebi ponovilo svidja mi se ovaj projekat tu sam od opena i bio bi zahvan kad bi mi dali unban

Personalize

Top Bottom