PREGLEDANO Zahtjev

Status
Not open for further replies.
Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ivan Klajn
- Razlog kazne
5.18
- Datum i vreme kazne
Nez
- Kratak opis situacije
Dobio ban za masovno kršenje pravila a jedno pravilo prekršio još je isekao deo gde su failali ceo snimak želim da se pogleda i ocu unban zato što igram svaki dan ovaj server jedino mi se svidja od ostalih i plus nikad nisam ništa uradio bez razloga ovde dovidjenja hvala
- Screenshot kazne
/
Zahtjev

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Dostavi sliku kazne

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
Provjeri link molim te jer ne vidim sliku

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
@Cedomir Dimic | Vitali

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
aj molim te znaci nisam krsio pravila sem dm tek sam dosao sa bana ovo mora da je greska
dobio sam unban ne bih prvio sranja ovde igra mi se

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
dobio sam unban ne bih prvio sranja ovde igra mi se
evo makar mi ovo bila zadnja sansa samo da igram evo sledeci put prekrsim nesto na permu da idem bez zahteva eto ja vam obecavam da necu vise sledeci put na permu bez zahteva

N

Novak

Šmeker
Igrač
Reaction score:4
Miloje je covek koji je skoro od pocetka servera od kad sam ga uboznao na serveru nista nije imao protiv servera i krsenja pravila.Miloje moj brat dajte mu unban!!!

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Miloje je covek koji je skoro od pocetka servera od kad sam ga uboznao na serveru nista nije imao protiv servera i krsenja pravila.Miloje moj brat dajte mu unban!!!
hvala kumee

T

Terzinnn

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
miloje nebi bez ralozga nesto uradio verovatno su ti policajci ens uradili nebi od samo krenuo da radi DM tako da ja msilim da treba da dobije unban ili bar da mu smanjite na 3 dana

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
miloje nebi bez ralozga nesto uradio verovatno su ti policajci ens uradili nebi od samo krenuo da radi DM tako da ja msilim da treba da dobije unban ili bar da mu smanjite na 3 dana
hvala vam ljudii vi ste moji kumovi moze odgovor @SaboT

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Prije svega, želim upozoriti sve članove koji se uključuju u temu bez ikakve potrebe ili osnova da to ne čine. Takvo ponašanje predstavlja kršenje pravila i može rezultirati odgovarajućim sankcijama.

Što se tiče samog igrača, nakon detaljnog pregleda dostavljenih snimaka utvrđeno je da je prekršio više od četiri pravila projekta. Shodno tome, izrečena mu je kazna prema pravilu 5.18 u trajanju od 15 dana.

Što se tiče moje odluke i stava, isti ostaju nepromijenjeni te smatram da igrač treba odslužiti kaznu u cijelosti.

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Prije svega, želim upozoriti sve članove koji se uključuju u temu bez ikakve potrebe ili osnova da to ne čine. Takvo ponašanje predstavlja kršenje pravila i može rezultirati odgovarajućim sankcijama.

Što se tiče samog igrača, nakon detaljnog pregleda dostavljenih snimaka utvrđeno je da je prekršio više od četiri pravila projekta. Shodno tome, izrečena mu je kazna prema pravilu 5.18 u trajanju od 15 dana.

Što se tiče moje odluke i stava, isti ostaju nepromijenjeni te smatram da igrač treba odslužiti kaznu u cijelosti.
Ja želim da se pogledaju snimci jer je to laž ja pravila ne kršim bez razloga a jedino što sam prekršio je dm

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Ja želim da se pogledaju snimci jer je to laž ja pravila ne kršim bez razloga a jedino što sam prekršio je dm
Video si onda stare snimke kad sam vec bio kažnjen pa si me opet kaznio za istu stvar

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Video si onda stare snimke kad sam vec bio kažnjen pa si me opet kaznio za istu stvar
Evo oglašavam se zadnji put, molim vas za unban znam da sam dobio šansu prošlog puta al ne znam šta sam toliko loše uradio nebitno želim nastaviti igru makar mi bila zadnja šansa,evo dajte mi permu ako napravim ikakav problem pošaljite me na prema ban da se ne Vracam vise toliko od mene odluka je na vama pozdrav

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom