Rolex DiCaprio
Šmeker
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Mixa Dior
- - Razlog kazne
- 5.3 bug abuse
- - Datum i vreme kazne
- 23.04.2026. 22:55PM
- - Kratak opis situacije
- banao me je jer sam pucao sa daljine na teritoriji galenikar kroz kontenjer BEZ ikakve forum zalbe znaci nista nego su mu pokazali na discordu klip momci iz GSF-a,nisu mogli da okace zalbu jer je snimak trajao 10 sekundi gde se vidi samo kako umire
takodje admin mixa dior se dogovorio sa likom kojeg sam ubio kroz kontenjer privatno da bih ja dobio ban imam,nakon sto sam dobio ban meni non stop dete koje sam ubio kroz taj kontenjer salje slike kako pita mixu dior privatno da li sam dobio ban i on odgovara da na 7 dana,ima screenshot,
kakav je ovo nacin preko discorda da se pokazuju klipovi? ovo mi je prvi put da sam dobio ban za bug abuse i dobio sam maksimalnu kaznu zasto? da bih Kwinky mogao da uziva i da nema probleme sa mnom ovo nije u redu da se pokazuje preko discorda i da mi se namerno da maksimalna kazna
Svakako ovo se vise nikada nece ponoviti molim vas barem mi smanji te kaznu jer nije bilo ni jedne forum zalbe
kakav je ovo nacin preko discorda da se pokazuju klipovi? ovo mi je prvi put da sam dobio ban za bug abuse i dobio sam maksimalnu kaznu zasto? da bih Kwinky mogao da uziva i da nema probleme sa mnom ovo nije u redu da se pokazuje preko discorda i da mi se namerno da maksimalna kazna
Svakako ovo se vise nikada nece ponoviti molim vas barem mi smanji te kaznu jer nije bilo ni jedne forum zalbe