PREGLEDANO zahvtev za unban

Status
Not open for further replies.
Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mixa Dior
- Razlog kazne
5.3 bug abuse
- Datum i vreme kazne
23.04.2026. 22:55PM
- Kratak opis situacije
banao me je jer sam pucao sa daljine na teritoriji galenikar kroz kontenjer BEZ ikakve forum zalbe znaci nista nego su mu pokazali na discordu klip momci iz GSF-a,nisu mogli da okace zalbu jer je snimak trajao 10 sekundi gde se vidi samo kako umire
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/imported-clips/clips/mzs5WCTAoHYt6KMqH?invite=cr-MSxpam0sNjA2MzQ0Nzcw
zelim unban jer mu je klip pokazan preko discorda a nema ni jedna forum zalba,ako dobijem unban necu to svakako vise radi ti,ali nije u redu prema meni da me banuje bez ikakve zalbe na forumu a ta situacija je bila u 3 popodne nego mu je pokazan klip preko discorda

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
takodje admin mixa dior se dogovorio sa likom kojeg sam ubio kroz kontenjer privatno da bih ja dobio ban imam,nakon sto sam dobio ban meni non stop dete koje sam ubio kroz taj kontenjer salje slike kako pita mixu dior privatno da li sam dobio ban i on odgovara da na 7 dana,ima screenshot,kakav je to nacin da on privatno pokazuje klip adminu da bi me on banovao.Koliko ja znam sve mora preko foruma!Naravno nije bilo zalbe jer klip ne traje 30 sekundi nego manje tako da mu ne bih prihvatili zalbu zbog toga je klip pokazan privatno,a ne preko forum zalbe smatram da bih trebao dobiti unban

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Chief of Forum Team
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Mixa Dior | Mixa

Izjasni se.

Kend1c

Kend1c

Batonga
Igrač
Momci iskreno takode i vama se cone obracam ovaj mixa dior je po mn lik korumpiran nebi nista da govorim unaprijed ali je tako a i vi gospodine cone znate da je ermin kwinky pisao da Rolex placa admine da ga un banaju i da pokrije njegov cit.Lik siri lazi i to skodi srveru+lik psuje mater ljudima na serveru kad sam cak bio kod njega vrijedo je cjeli staff sto trenutno nemam klip,ali to nije ni bitno nego vas je vrijedao po nacionalnosti.Smatram da ovakvi ljudi kao sto je kwinky nema potrebe da su uopce na ovom prelijepom serveru.HVALA UNAPRIJED UKOLIKO STE PROCITALI MOJU PORKU!

Kend1c

Kend1c

Batonga
Igrač
Smatram da ova poruka koju sam napisao da ce nesto i vama kazati a ne da dabe romane pisem!

Mixa Dior | Mixa

Mixa Dior | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 | Cheathunter Manager | Mixa Dior
Kaznjen si za BA. Razlog za time je to jer si pucao kroz kontejner koji je bušan sa velike daljine, a iz blizine nije. Trebao si da prijaviš taj bug, a ne da ga koristiš kao prednost nad drugim igračima. Na discord u dm si mi pisao odgovor na razlog što si kažnjen "kao da drugi to ne rade". Ne treba koristiti izgovor i bug kao prednost na drugim igračima, a kao opravdanje da upotrebiš da to da drugi rade. Zato je zaslužna žalba na igrača i prijavljuje se na forum pod sekcijom žalbe na igrače.

Kend1c

Kend1c

Batonga
Igrač
Samo da pitam gdje je forum zalba?

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
Kaznjen si za BA. Razlog za time je to jer si pucao kroz kontejner koji je bušan sa velike daljine, a iz blizine nije. Trebao si da prijaviš taj bug, a ne da ga koristiš kao prednost nad drugim igračima. Na discord u dm si mi pisao odgovor na razlog što si kažnjen "kao da drugi to ne rade". Ne treba koristiti izgovor i bug kao prednost na drugim igračima, a kao opravdanje da upotrebiš da to da drugi rade. Zato je zaslužna žalba na igrača i prijavljuje se na forum pod sekcijom žalbe na igrače.
ali niko nije okacio zalbu nego ti je pokazan klip od strane kwinky-a na discordu

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
znam ja zasto sam kaznjen nego si me banao a niko nije zalbu ni jednu okacio nego su ti pokazali klip sinoc u 11 uvece a to se desilo u 3 popodne.Znaci klip ti je pokazan privatno preko discorda a koliko ja znam sve mora preko foruma.Ovde nije bilo foruma nego privatni discord call

Kend1c

Kend1c

Batonga
Igrač
Iskr brt vec ukoliko useres nema potrebe da se vadis!Vidis da ljudi masovno na tebe salju zalbe.Samo reci klk si para dobio i popolovi sa nama i sve je u redu kad vec tako radis!

N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
takodje admin mixa dior se dogovorio sa likom kojeg sam ubio kroz kontenjer privatno da bih ja dobio ban imam,nakon sto sam dobio ban meni non stop dete koje sam ubio kroz taj kontenjer salje slike kako pita mixu dior privatno da li sam dobio ban i on odgovara da na 7 dana,ima screenshot,kakav je to nacin da on privatno pokazuje klip adminu da bi me on banovao.Koliko ja znam sve mora preko foruma!Naravno nije bilo zalbe jer klip ne traje 30 sekundi nego manje tako da mu ne bih prihvatili zalbu zbog toga je klip pokazan privatno,a ne preko forum zalbe smatram da bih trebao dobiti unban
e neka pa se ti meni nesta seri neka su te banovali i tebe i gegu pa vidi karma je kurva svi to znamo

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Chief of Forum Team
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3