NA RAZMATRANJU zahvtev za unban

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Jovana Rakocenic
- Razlog kazne
WareHouse Dry
- Datum i vreme kazne
31.05.2026. 17:59
- Kratak opis situacije
dobio sam ban jer sam uzeo 4k maca i oko 15 pancira i 2 defa.Ja sam nakraju kupio 8k maca sa ananasa i ubacio i leava-o fam.Slobodno pogledaj te logove skladiste videce se da sam ubacio 8k maca a gospodin zoran poljak je isekao taj deo i krenuo da gleda logove od sredine gde smo uzimali trebao je od pocetka da se vidi da sam ubacio 8k maca jer sam ispao covek i vratio sve ali je on ispao bezobrazan i isekao taj deo.Molim vas pogledaj te logove i sve ce da se vidi da sam vratio i vise nego sto sam uzeo.Molim vas pogledaj te!Uzimao sam iz skladista uz odobrenje lidera ali posto je njih plan bio da nama napakoste ovako je to ispalo.Samo pogledaj te logove i istina ce se pokazati
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/screen-capture/clips/mP0u7ChzdMl9xQJHQ?invite=cr-MSwza2MsNjA2MzQ0Nzcw
.

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
molim vas unbanaj te me jer iskreno ne zasluzujem jer mi je sve odobrio njihov lider plus sam vratio i vise nego sto sam uzeo! Nikada nisam krao iz sefa niti cu jer nisam takav covek ja sam njemu cak i vratio materijale da sam ja njemu hteo da pokradem sef nebi mu nista vratio

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
samo pogledaj te logove od pocetka i to je to

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Nemanja Cvijic | Beli

Također molio bih lidera da se javi u temi.

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
normalno da ce da kaze da kao "on to nije rekao" ali kunem vam se samo pogledaj te logove

Personalize

Top Bottom