PREGLED U TOKU Zalba na administratora.

PREGLED U TOKU
D

danijelovich

Mangup
Igrač
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
Danijel Savic
- Vaš ID
493-920
- ID prekršioca
Jovan Delic
- Vreme prekršaja
18:00 mozda ranije malo
- Opis situacije
Dana 08.07.2026. godine podnosim zvaničnu žalbu na administratora Jovana Delića zbog nepravedno izrečene kazne za FRP, nepoznavanja pravila servera i svesnog odbijanja da sagleda celu RP situaciju. Tokom obavljanja dužnosti bio sam u poteri za licem koje je u pokretu prekršilo pravilo BA (BugAbuse) tako što je preko telefona stvorilo svoje vozilo preko skripte da bi izbeglo hapšenje. Kada su se vrata tog vozila otvorila, odreagovao sam realno i tejzovao lice jer nije bilo fizičke prepreke. U tom momentu se u situaciju meša treće lice u vozilu Porsche Spyder, kojem sam izdao jasno i glasno naređenje da se udalji i napomenuo da ću, ukoliko begunac krene kod njega u auto, ponovo upotrebiti tejzer. Begunac je ignorisao naređenje, vozač Porsche-a mu je otvorio vrata, a ja sam u momentu ulaženja kroz otvorena vrata tejzovao lice striktno po prethodno izdatoj napomeni i taktičkom protokolu Žandarmerije. Administrator Jovan Delić me je kaznio za FRP na osnovu skraćenog snimka dotičnog igrača, gledajući samo momenat tejzovanja, dok je svesno odbio da pogleda moj ceo video zapis koji prikazuje BA i izdata naređenja. Nakon toga, dotični admin je odbio da dođe u Tehničku podršku kako bismo pregledali dokaze, pokazujući potpunu nezainteresovanost za ispravno rešavanje situacije. Zahtevam od više administracije da detaljno pregleda priloženi snimak cele situacije, poništi moju kaznu i sankcioniše Jovana Delića zbog pristrasnosti i površnog rada.
- Dokazi
n/a - na medalu mi se nije aktiviralo taj deo pise da mi nije konektovan medal
.

Personalize

Top Bottom