NA RAZMATRANJU Zalba na Cedu Dimica i zahtev za unjail ili barem smanjenje kazne

G

goran243

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Goran Bogosavljevi
- Vaš ID
229-907
- ID prekršioca
686-887
- Vreme prekršaja
30.6 15:41
- Opis situacije
Zbog jednog slucajnog gazenja sam dobio 8h demogran
- Dokazi
evo dokaz da je bilo samo jedno gazenje https://www.youtube.com/watch?v=m-3cETLX_0o
dobio sam zatvor u trajanju od 8h zbog db sto se izgrac zalio na mene imam da dodam da se u zalbi na snimku vidi da sam tog igraca samo jednom zgazio i da to nije dovoljan razlog za zatvorr od 8h plus je to jedno jedino gazenje bilo slucajno jer mi je onaj lik u ljubicastom reko da ga zgazim ja sam krenuo da ga zgazim i ovaj je stao ispred tako da mislim da nije oravdano za zatvor od 8h sa obzirom da se 1 gazenje moze smatrati slucajnom sto je i bilo i sa obzirom da kazes da je bilo namerno iako nije to se idalje smatra malim db za koji kazna iznosi zatvor od 120min a ne 480min
Dodatan komentar.

G

goran243

Gost Prestolnice
Igrač
braco kazna mi je 8h a realno bi trebala da bude max 2h a vama 3,5h treba da uopste vidite forum i razmatrate ga vec vise od 2,5h

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Cedomir Dimic | Vitali

G

Goran Bogosavljevi

Početnik
Igrač
Brate dzaba sad sve prosla mi kazna

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Korektno si kažnjen s obzirom na to da si radio DB i kršio pravila projekta. Čak si dobio relativno blagu kaznu u odnosu na ono što si skrivio. Ovdje je jasno vidljiv DB nad dva igrača, a svojim postupcima si čak doveo sebe u situaciju da budeš kažnjen i za FRP.

Personalize

Top Bottom