M
Milan Golubovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Krasnyy Golubyy
- - Vaš ID
- 968-220
- - ID prekršioca
- 666-999
- - Vreme prekršaja
- oko 20h 27 jula
- - Opis situacije
- Otisli u aukciju kucu ja i moja dva druga, stefan je tu bio koji se pojavio od nikud, znaci getao se, kad smo krenuli da razgovaramo, covijek je dosao i krenuo da se prosipa i rekao da ce da nam otvara oci, dobro, otvaras oci, ja sam se javio na bubicu, napisao mu da ne mafija, da je cacak blizu posto ce covijek da mi otvara oci, lik je otisao, banovao me je na serveru trajno, Ban na serveru zbog discord rasprave, what? Vec jedno duze vreme lik pusta muda po serveru i koristi pogresno admin poziciju.
- - Dokazi
- https://imgur.com/a/dDDuoQS
Otisli u aukciju kucu ja i moja dva druga, stefan je tu bio koji se pojavio od nikud, znaci getao se, kad smo krenuli da razgovaramo, covijek je dosao i krenuo da se prosipa i rekao da ce da nam otvara oci, dobro, otvaras oci, ja sam se javio na bubicu, napisao mu da ne mafija, da je cacak blizu posto ce covijek da mi otvara oci, lik je otisao, banovao me je na serveru trajno, Ban na serveru zbog discord rasprave, what? Vec jedno duze vreme lik pusta muda po serveru i koristi pogresno admin poziciju.