PREGLED U TOKU Zalba na clana Staffa

PREGLED U TOKU
M

Milan Golubovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Krasnyy Golubyy
- Vaš ID
968-220
- ID prekršioca
666-999
- Vreme prekršaja
oko 20h 27 jula
- Opis situacije
Otisli u aukciju kucu ja i moja dva druga, stefan je tu bio koji se pojavio od nikud, znaci getao se, kad smo krenuli da razgovaramo, covijek je dosao i krenuo da se prosipa i rekao da ce da nam otvara oci, dobro, otvaras oci, ja sam se javio na bubicu, napisao mu da ne mafija, da je cacak blizu posto ce covijek da mi otvara oci, lik je otisao, banovao me je na serveru trajno, Ban na serveru zbog discord rasprave, what? Vec jedno duze vreme lik pusta muda po serveru i koristi pogresno admin poziciju.
- Dokazi
https://imgur.com/a/dDDuoQS
Otisli u aukciju kucu ja i moja dva druga, stefan je tu bio koji se pojavio od nikud, znaci getao se, kad smo krenuli da razgovaramo, covijek je dosao i krenuo da se prosipa i rekao da ce da nam otvara oci, dobro, otvaras oci, ja sam se javio na bubicu, napisao mu da ne mafija, da je cacak blizu posto ce covijek da mi otvara oci, lik je otisao, banovao me je na serveru trajno, Ban na serveru zbog discord rasprave, what? Vec jedno duze vreme lik pusta muda po serveru i koristi pogresno admin poziciju.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
@Stefan Belic | Mafija

Upoznat sam sa situacijom,samim tim "otvaranje ociju" ne smatram kao pretnju vec moze biti u kontekstu "naucicu te pameti" ili slicno... A vi ste njemu uzvratili "Cacak je blizu",pominjete njegovo rodno mesto i samim tim to jeste otvorena OOC pretnja gde admin ima puno pravo po svojoj slobodnoj proceni a pogotovo Stefan Belic koji je na jako velikoj poziciji da vas kazni pa cak i perma banom,no ovo je moje misljenje samo a za dalje ce se on sam izjasniti.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:73
Pozdrav, kao sto je Cone rekao pregledao je i snimke gde se jasno cuje "otvaranje ociju da ne budes glup" to koliko ja znam nije pretnja, a opet nije bilo to ni tebi upuceno niti sam sa tobom pricao. Smatram da si reagovao ipulsivno napisao to na discordu dao sam ti TO 7 dana i udaljavanje sa servera da se ne bi nastavljalo. Popricali smo u DM objasnio sam ti za to "otvaranje ociju" ne da bih se pravdao nego da bih ti skrenuo paznju da si impulsivno reagovao. Dobio si unban ja problem nemam sa tim ako mogu sa nekim normalno da se sporazumem

Personalize

Top Bottom