NA RAZMATRANJU Zalba na Darka Halilovic

Rolex

Rolex

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:2
- Vaš in-game nickname
Mateja Carnojevic
- Vaš ID
678-686
- ID prekršioca
Darko Halilovic
- Vreme prekršaja
ima na snimku
- Opis situacije
ja sam bio u svojoj familiji i u fakciji u isto vreme,pitao sam admina Darka Halilovic da li smem da budem u fakciji i familiji u isto vreme i on mi je rekao smes ako nije familija officijalna.Posle meni kaze Darko auu ipak ne smes i ja sam odma izasao i onda me je tu ucenjivao da ako dodjem na neku malu pljacku za familije on ce mi dati jail i pacifist 6 sati i ja nisam dolazio na 2 ili 3 male pljacke i onda sam posao na 4 i ubio Darka i onda je on otisao na duty i dao mi jail i pacifist 6 sati
- Dokazi
vec sam postavio
klip na kom me je jailao u bolnici otiso na duty: https://medal.tv/games/imported-clips/clips/n6Vw79fYX4dnoFBVW?invite=cr-MSxHZHAsMjI3NTczNjcy
klip gde mi je rekao da smem da budem ako nije officijalna a moja familija trenutno nije officijalna: https://medal.tv/games/imported-clips/clips/n6VAoPNRZpg6bVFMK?invite=cr-MSxnVXYsMjI3NTczNjcy
mislim da nije u redu da me ucenjuje ovako i na kraju da mi da jail za nesto sto mi je rekao da smem.Nadam se da ce te resiti ovo u sto kracem roku.Hvala unapred

Rolex

Rolex

Gost Prestolnice
Igrač
klip na kom me je jailao u bolnici otiso na duty: https://medal.tv/games/imported-clips/clips/n6Vw79fYX4dnoFBVW?invite=cr-MSxHZHAsMjI3NTczNjcy
klip gde mi je rekao da smem da budem ako nije officijalna a moja familija trenutno nije officijalna: https://medal.tv/games/imported-clips/clips/n6VAoPNRZpg6bVFMK?invite=cr-MSxnVXYsMjI3NTczNjcy
mislim da nije u redu da me ucenjuje ovako i na kraju da mi da jail za nesto sto mi je rekao da smem.Nadam se da ce te resiti ovo u sto kracem roku.Hvala unapred
i da zaboravio sam da napomene dobio sam jail i pacifist 6 sati za pravilo kriminalnih organizacija 2.1

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Darko Halilovic | Kockar

D

Darko Halilovic | Kockar

Batonga
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, Sa vama je Admin Level 4 | Darko Halilovic | Kockar

Pravilo za koje ste kaznjeni nigde ne pise da familija mora biti oficijalna pise ukoliko ste u familiji i fackiji u isto vreme i koristite prednosti koje su prevoz kombija i pomaganje fakciji u kriminalnim aktivnostima je kaznjivo.
Posedujem i snimak na kom se jasno vidi da ste u isto vreme dok ste bili u familiji i fakciji i dosli na Orbitu i pomagali da se prevozi kombi i ucestvovali ste na skladistu kako bi pomogli drugoj fakciji da preuzme kombi.
Moja greska je sto sam rekao da moze tako da se radi, ali isto tako smatram da svako moze da pogresi.
Ucena nije bila sa moje strane salili smo se na discordu 2 sata i dobili ste jail za prekrseno pravilo, moja greska je sto nisam prosledio drugom nekome da kazni, vec se popeo na duznost i kaznio.
U tom momentu nije bilo nikoga od administracije i smatrao sam da treba da odradim tako jer ste prekrsili tad pravilo.
Ne opravdavam svoje postupke i ponasanje, ali sam smatrao da se salimo bar je meni tako delovalo po prici i svemu drugom.
Kada sam zapravo uzeo da pregledam ponovo pravilo jasno se vidi da ste prekrsili i kaznio sam vas na osnovu toga.
Ostavljam ovo na nadredjenima da me slobodno kazne za moj postupak jer sam i sam svestan da sam pogresio, samo bih zamolio jednu stvar da se obrati paznja na igraca koji je podneo zalbu koji ima jako puno kazni In-Game konstantno krsi pravila projekta.
Toliko od mene odluku neka donesu nadredjeni za mene.

Rolex

Rolex

Gost Prestolnice
Igrač
sve si lepo rekao sam da se nadovezem sto se tice mojih kazni ja imam puno kazni ali to je jer igram od samog opena server i znam da sam puno krsio pravila i opomenut sam za to i od tada ne krsim pravila,ali ovo mi je prva ili druga kazna od moje opomene

Rolex

Rolex

Gost Prestolnice
Igrač
i da receno mi je da nakon sto si me jailao,a ja izasao iz voice poceo si da se smejes

Rolex

Rolex

Gost Prestolnice
Igrač
ne zelim da se on izbaci iz staff tima niti bilo sta slicno samo zelim da ovo ne radi a pogotovo da me ucenjuje i onda da se smeje

Personalize

Top Bottom