PREGLEDANO Žalba na igra

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
J

Jovan Lazarevic

Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 11, 2026
Poruka:7
Reaction score:0
Poena:5
- In-game nickname admina
Mihajlo Simić
- Razlog kazne
Žalba na igrača
- Datum i vreme kazne
7.8.2026 1:05 Trajanje bana nedelju dana
- Kratak opis situacije
Ja sam bio u zatvoru i pitao sam jednog žandara da li mu se kiseli dupe ali nisam mislio da ce se on uvrediti na to pitanje i ne mislim da taj ban treba da traje nedelju dana tek sam se vratio na server posle godinu dana i nisam znao da je server postao tako striktan samo sam hteo malo da se zezam ali nisam znao da je situacija toliko ozbiljnao
- Screenshot kazne
Screenshot 2026-08-11 151623
Ja sam bio u zatvoru i pitao sam jednog žandara da li mu se kiseli dupe ali nisam mislio da ce se on uvrediti na to pitanje i ne mislim da taj ban treba da traje nedelju dana tek sam se vratio na server posle godinu dana i nisam znao da je server postao tako striktan samo sam hteo malo da se zezam ali nisam znao da je situacija toliko ozbiljna

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Decembar 14, 2025
Poruka:173
Reaction score:1
Poena:60
@Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Učlanjen(a):April 11, 2026
Poruka:613
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Mozete li mi dostaviti validan screenshot kazne da vidim o cemu se radi ? Zahvaljujem.​

J

Jovan Lazarevic

Početnik
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Mozete li mi dostaviti validan screenshot kazne da vidim o cemu se radi ? Zahvaljujem.​
Imam problem sa slanjem slike ako nije problem da vam posaljem sliku na nekoj drugoj aplikaciji

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Postavite onda preko imigur.

J

Jovan Lazarevic

Početnik
Igrač
jBaTAhs.jpeg
Postavite onda preko imigur.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač

Vi ste kaznjeni za omalozavanje zenskog igraca i seksualnih radnji.Obzirom da ste sada probali lagati administraciju onda znate da je to PP 6.4 za koje mozete biti kaznjeni ?
​

J

Jovan Lazarevic

Početnik
Igrač

Vi ste kaznjeni za omalozavanje zenskog igraca i seksualnih radnji.Obzirom da ste sada probali lagati administraciju onda znate da je to PP 6.4 za koje mozete biti kaznjeni ?
​
Ja se stvarno izvinjavam za to nisam stvarno probao da vas lazem nego se nisam setio tog dogadjaja ali nece se vise nika ponoviti

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Decembar 14, 2025
Poruka:173
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Žalba se odbija.

Kazna je izrečena zbog omalovažavanja ženskog igrača i pominjanja seksualnih radnji, što predstavlja kršenje pravila servera. Nakon pregleda slučaja, nema osnova za ukidanje ili umanjenje kazne, te ona ostaje na snazi.​

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Personalize

Top Bottom