PREGLEDANO Žalba na igra

Status
Not open for further replies.
J

Jovan Lazarevic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihajlo Simić
- Razlog kazne
Žalba na igrača
- Datum i vreme kazne
7.8.2026 1:05 Trajanje bana nedelju dana
- Kratak opis situacije
Ja sam bio u zatvoru i pitao sam jednog žandara da li mu se kiseli dupe ali nisam mislio da ce se on uvrediti na to pitanje i ne mislim da taj ban treba da traje nedelju dana tek sam se vratio na server posle godinu dana i nisam znao da je server postao tako striktan samo sam hteo malo da se zezam ali nisam znao da je situacija toliko ozbiljnao
- Screenshot kazne
Screenshot 2026-08-11 151623
Ja sam bio u zatvoru i pitao sam jednog žandara da li mu se kiseli dupe ali nisam mislio da ce se on uvrediti na to pitanje i ne mislim da taj ban treba da traje nedelju dana tek sam se vratio na server posle godinu dana i nisam znao da je server postao tako striktan samo sam hteo malo da se zezam ali nisam znao da je situacija toliko ozbiljna

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Mozete li mi dostaviti validan screenshot kazne da vidim o cemu se radi ? Zahvaljujem.

J

Jovan Lazarevic

Početnik
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Mozete li mi dostaviti validan screenshot kazne da vidim o cemu se radi ? Zahvaljujem.
Imam problem sa slanjem slike ako nije problem da vam posaljem sliku na nekoj drugoj aplikaciji

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Postavite onda preko imigur.

J

Jovan Lazarevic

Početnik
Igrač
jBaTAhs.jpeg
Postavite onda preko imigur.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač

Vi ste kaznjeni za omalozavanje zenskog igraca i seksualnih radnji.Obzirom da ste sada probali lagati administraciju onda znate da je to PP 6.4 za koje mozete biti kaznjeni ?

J

Jovan Lazarevic

Početnik
Igrač

Vi ste kaznjeni za omalozavanje zenskog igraca i seksualnih radnji.Obzirom da ste sada probali lagati administraciju onda znate da je to PP 6.4 za koje mozete biti kaznjeni ?
Ja se stvarno izvinjavam za to nisam stvarno probao da vas lazem nego se nisam setio tog dogadjaja ali nece se vise nika ponoviti

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Žalba se odbija.

Kazna je izrečena zbog omalovažavanja ženskog igrača i pominjanja seksualnih radnji, što predstavlja kršenje pravila servera. Nakon pregleda slučaja, nema osnova za ukidanje ili umanjenje kazne, te ona ostaje na snazi.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom