NA RAZMATRANJU Žalba na igrača | №822

D

danijelovich

Kralj asfalta
Igrač
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
Danijel Savic
- Vaš ID
493-920
- ID prekršioca
Cedomir Dimic ( ADMIN Ne znam mu id tacno )
- Vreme prekršaja
Sinoc ne znam oko kolilo
- Opis situacije
Dana 22.08.2026. godine podnosim zvaničnu žalbu na rad administratora Čedomira Dimića zbog pogrešno donešene odluke, pristrasnosti i ignorisanja teških kršenja pravila od strane pripadnika BIA-e. Naime, moji drugovi Lovro, Maksa i ja nalazili smo se na pijaci gde smo mirno prodavali vozila i družili se, bez ikakvih ilegalnih radnji. U tom trenutku neopravdano uleće pripadnik BIA-e i započinje hapšenje našeg člana. Postupajući potpuno po RP-u i sa ciljem da spasemo svog čoveka, krenuli smo u akciju oslobađanja. Kada sam slučajno seo u automobil pripadnika BIA-e, naredio sam mu da stane, nakon čega je stigao i Lovro. Uperili smo dve puške direktno u njega, ali dotični pripadnik BIA-e nije pokazao apsolutno nikakav strah za sopstveni život (čist FearRP), zbog čega smo bili prinuđeni da otvorimo vatru i eliminišemo ga. Pored toga, isti ti pripadnici BIA-e redovno iskorišćavaju bagove i krše osnovna pravila — pucaju na nas bez ikakvog RP razloga, hapse nas, tejzuju direktno kroz zatvorena stakla i vozila, dolaze da psuju i otvoreno teraju igrače sa servera, a kada budu ubijeni rade čist NLR jer se svega sećaju. Umesto da sankcioniše pripadnike BIA-e koji iz dana u dan prave niz teških prekršaja i uništavaju zajednicu, administrator Čedomir Dimić svesno pokriva njihove ljude i šalje mene i moje momke u jail. Zahtevam od Više Administracije da hitno preispita ovu situaciju, skinete kazne meni i mojim momcima, te adekvatno sankcionišete administratora Čedomira Dimića i pripadnike BIA-e zbog pristrasnosti, iskorišćavanja bagova i rušenja kvaliteta igre na serveru.
- Dokazi
https://youtu.be/GouPPYVSPt8
Žalba na igrača | №822

Personalize

Top Bottom