PREGLEDANO Zalba na odluku staff clan-a Ivan Klajn

Status
Not open for further replies.
Cesare Pacciotti | Pero

Cesare Pacciotti | Pero

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Cesare Pacciotti
- Vaš ID
724-182
- ID prekršioca
Ivan Klajn
- Vreme prekršaja
/
- Opis situacije
/
- Dokazi
/
Smatram da je admin Ivan Klajn doneo pogresnu odluku pri kaznjavanju na zalbi broj 3300 jer se na video jasno i glasno vidi da decko provocira vise brojno puta a nije dobio nikakvu kaznu, dok meni dao Ban na 3 dana.. Okej, nije problem neka bude ban na 3 dana, samo cu sada proslediti 2 klipa gde taj isti decko sere i vredja me prvi, i ja ko sto znam to je vec IC razlog da ja njega vredjam nazad.. Nije lepo da se napada pa posle da se place po forumima, hvala lepo.

Prvi video dokaz (orginal klip od Forum Zalbe 3300) : https://medal.tv/games/gta-v/clips/mY2JnPS42I0AblCB9?invite=cr-MSxKNXAsNDM5NTEzNzcy&v=300
Drugi video dokaz : https://medal.tv/games/gta-v/clips/mXZ3qePj7QuPHUZUs?invite=cr-MSxFMFQsNDM5NTEzNzcy&v=300

Ja smatram da Pravilo Projekta 3.2 nisam prekrsio jer prvi nisam nikoga isprovocirao niti napao, niti vredjao isto, samim time smatram ili da se licu 796 130 isto izrekne kazna za vise putno vredjanje igraca i za PA bez ikakvih razloga, ili da se meni skine Ban.

Nije lepo da se prvo vredja pa posle da se place ovde na forumima kako sam mu jebao tetku.. :D

Cesare Pacciotti | Pero

Cesare Pacciotti | Pero

Šmeker
Igrač
Zalba broj 3200, ne 3300.. Moj lapsus.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Nakon pregledanog snimka vise puta nisam video provociranje sa njegove strane, vec suprotno, sa Vase, U situaciji konkretno najpre prozivate suparnicku fakciju da izlaze iz zone, nakon cega je usledio odgovor, dakle, prvi pocinjete situaciju prozivkom, nakon toga usledjuje i pominjanje tetke zbog cega ste konkretno i banovani na 3 dana. Po pravilu projekta 3.2.

Takodje odgovor "posaftas mi" nije jednaka niti ekvivalentna psovanju rodbine, sto je prekrseno.

Last edited:
Cesare Pacciotti | Pero

Cesare Pacciotti | Pero

Šmeker
Igrač
Aha, znaci da on prvi pocne da mi zvizdi i da mi kaze "posaftas mi" nije PA, okej. Od momenta kad se vratim na server ima da napravim screenshot ovog komentara koji ste objavili na forum i ima svakome to da kazem da mi ga posaftas, posto to nije provokacija. A ne znam kakva je to uvreda/provokacija to sto kazem da jos malo izlaze iz zone. B-R-A-V-O!

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Predlažem da ubuduće povedete računa o načinu na koji se obraćate administraciji. Ukoliko ste podneli žalbu, očekuje se da argumentovano iznesete svoje mišljenje, a ne da kroz sarkazam i ismevanje pokušavate da osporite odluku.

Vi ste sankcionisani zbog sopstvenog prekršaja, a ne zbog tuđeg ponašanja. To što smatrate da vas je neko isprovocirao ne daje vam pravo da kršite pravila projekta.
Ukoliko posedujete dokaze da je drugi igrač prekršio pravila, podnesite prijavu i biće razmotrena. Međutim, komentari poput „B-R-A-V-O!“ i pokušaji izvrgavanja odluke ruglu neće promeniti ishod žalbe.

Odluka ostaje nepromenjena. Dalja rasprava na ovu temu neće biti vođena.
Pozdrav.

Cesare Pacciotti | Pero

Cesare Pacciotti | Pero

Šmeker
Igrač
Sada te zaista ne razumem. Poslao sam ti dva video snimka, kao i poruke koje mi taj dečko šalje u DM. To su konkretni dokazi koji jasno pokazuju da me konstantno provocira, i to bez ikakvog razloga ili prethodnog napada sa moje strane.

Ne znam šta se još očekuje od mene da dostavim kao dokaz. Već sam priložio video materijal i direktnu komunikaciju koja potvrđuje moje tvrdnje. Ako to nije dovoljno, molim te da mi precizno kažeš kakav dodatni dokaz je potreban, jer trenutno imam utisak da se moji dokazi ignorišu uprkos tome što jasno prikazuju situaciju.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom