PREGLEDANO Zalba na odluku staff teama

Status
Not open for further replies.
P

Petruchy Bengalka

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Bengulovic
- Vaš ID
167780
- ID prekršioca
468117,259556
- Vreme prekršaja
nocas
- Opis situacije
Bili smo u areni i deca su pocela da se dernjaju isped arene i da nazivaju mene digitalcu itd. gde sam ja equipo oruzije iz inventara i dete se usralo i ubio me i nastavilo da vredja i da me gazi dok sam mrtav i da prica dok sam mrtav, kada sam otisao ispred konobe da mu kazem lepo da se to tako ne radi da smiri bubice ljudi su me iz cista mira ispucali.
SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Igrač je kažnjen za 4.10 jer ste obojica razmijenili riječi, odnosno uvredu „digitalac“, što samo po sebi i nije velika uvreda. Nakon toga vas je ubio i samim tim napravio 4.10 bez opravdanog razloga.
Također, drugi igrač nije kažnjen iz razloga što ste se pokupili i otišli u bazu Konobe, gdje ste legli na krov i govorili da vam dovedu članove te frakcije. Niste imali Fear te ste uradili RK jer se sjećate prethodnog događaja.
Progledao sam kroz prste i nisam želio kazniti nijednu stranu. Međutim, ukoliko želiš, mogu promijeniti svoje mišljenje i kazniti i tebe i drugog igrača.
Što se mene tiče, možemo ostati pri tome da je jedan igrač kažnjen, ali je kolega SaboT tu da donese konačnu odluku.

P

Petruchy Bengalka

Batonga
Igrač
A to sto me gazi to nista u redu, Al cekaj znaci bolje je da se stavi resavaju po forumu nego da se lepo porazgovara? Zato to i rade bole ih dupe odleze tih 3h i cao. A meni sto useru se u live iznerviraju me itd to ih bole uvo. Ja sam otisao tamo svi me znaju nekom sam i bio vodja, da se lepo porazgovara da se to ne radi medjutim oni imaju svoj nacin razmisljanja gde je u redu da se nekom poseru u igru i da bude tako toxic comunity... Razumem tvoju odluku ali treba uvesti neke promene pljacke su za pucanje, a ne ispred arene. Smatram da nisam napravio rk nego mg te da i taj mg nije nije toliko validan jer nismo bili ic ovo nije bila rp situacija ovo je bilo cisto ooc.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Al cekaj znaci bolje je da se stavi resavaju po forumu nego da se lepo porazgovara?
Ne možeš uvoditi pravdu, rađe pozovi admina ubuduće i objasni mu situaciju nego kršit pravila sa njima i onda tražit ovakve stvari.

P

Petruchy Bengalka

Batonga
Igrač
U redu receno mi je sve Povlacim Zalbu..

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom