PREGLEDANO Zalba na Pavle Pendic i Petar Vekic

Status
Not open for further replies.
StraxBMRP

StraxBMRP

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Strax Moretti
- Vaš ID
586-988
- ID prekršioca
619-453, 426-785
- Vreme prekršaja
20:10
- Opis situacije
Ukratko bio sam hapsen od strane BIA ISPRED KCB jer dosao i kulturno pitao zasto me lootaju dok sam mrtav, on me je oterao, na sta sam mu ja rekao teraj se ili tako nesto. Zatrcao se i ispred kcb me je vezao, stavio u auto i odveo u stanicu BIA. U sprovodjenju meni je pukao internet na sta sam ja to snimio i nakon sto sam bio prebacen u demorgan od bota pokazao u cekaonici. Na moj zahtev da lepo resimo i da mi skinu demorgan kako bih nastavili situaciju dalje i sprovodjenje. Pavle Pendic admin kaze imam pametnija posla vec sam otisao. Demorgan mi skinut nije I ja trebam na petak vece da cekam nepravedni demorgan.
- Dokazi
Sta god vas zanima mozete traziti od ova dva momka.
- Koju odluku smatrate pravednom
Da se dobro pogleda i da ispravna odluka, najstrozije kazni administracija u ovoj situaciji, jer ja njih molim za njihovo dobro na sta oni mene teraju i ne zele saslusati.
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@pavle pendić @Parker

Molim izjasnite se povodom situacije.

Parker

Parker

Batonga
Moderator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Admin level 1 | Petar Vekic

Postovanje, u toj situaciji ispred KCB sam i ja sam ucestvovao gde je igrac
586-988 prisao meni i kolegi iz Zandarmerije ispitivajuci o skladistu Nikola Tesla i jel mu lootan MG od strane Zandarmerije. Posto je bio ubijen ne bi trebao da se seca te sam mu naredio da se odmakne gde je on krenuo da se odaljava i gde je dobacio "Zeljni kombata picke jedne glupe". Na to sam lisio slobode gde je nastavio da prekida RolePlay na nacin da je dobacivao komentare u fazonu "ne smes ispred KCB, speca visa sila sad si najebo...". Po dolasku u agenciju, pozvao sam visi cin kako je i sam zahtevao i posto je krenuo da prica "drugim jezikom" pitao sam ga jel pricamo drugim jezik na sta je on odgovorio potvrdno. Nakon toga mu je procitano pravilo legalnih organizacija 1.11 gde mu je pojasnjen izuzetak vezan za BIA i vredjanje. Nakon toga sam nastavio postupanje gde sam krenuo da ga pretresam i oduzimam stvari nakon cega su krenule da se redjaju uvrede kao sto su "sto si takva ciganstura" sto moze da bude PP 3.3(diskriminacija), "sto si debil". U trenutku kada ga kolega Pendic pretresa u taktickoj opremi i sa maskom, igrac izgovara "a ovo je pavle pendic" (MG). Nakon toga, ja odlazim do druge celije zbog poziva i u tom trenutku Pendic ostaje sa njim. Kada sam dosao igrac 586-988 je vec izasao iz igre sto moze da bude rezultat nestanka interneta ili iskljucivanja istog. Kada je igrac ponovo usao u igru bio je u demorganu gde se pozalio na nestanak interneta gde sam mu ja predstavio problem da moze da bude iskljucivanje interneta. Posto se pojavio bug da se nalazio u uniformi zatvorenika a slobodno je isao po gradu u dogovoru sa visim administratorom unbanovan je i vracen na demorgan pod razlogom: bug. Svaki put kada je igrac usao u cekaonicu objasnjen mu je razlog, pojasnjeno mu je 3 puta, od ukupno 4 koliko je ulazio u cekaonicu, zbog cega je vracen, da njegovo ponasanje nije primereno i da nije zatvoren za bug abuse vec zbog situacije koja se izdesavala i ako je igrac bio uporan da svaki put pita kakav je bug iskoristio. Sama situacija nije ni mogla da se nastavi jer nije bilo prostora za istu zbog toga sto nikakav roleplay nije dobijen od strane igraca. U samoj zalbi nedostaju detalji koji su bitni za citavu situaciju, isto tako smatram da je kazna za sve ovo sto je igrac radio mnogo veca od one koju je dobio automatski od strane servera - da je neko hteo da se zali. Takodje, svaki put je saslusan i upucen na forum licno od strane mene - cetvrti put mu je objasnjeno da ako ponovo dodje u cekaonicu za pitanje koje nije tehnicke prirode nego za zalbu da ce dobiti timeout gde mu je ponovno objasnjeno na koji nacin se to sredjuje.

pavle pendić

pavle pendić

Batonga
Moderator Team
Igrač
Reaction score:2
Pozdrav sa Vama je Moderator Pavle Pendić I Jopa, samo hapšenje kod KCB, nisam radio,prikljčujem se procesiuranju lica tek onda kada mi kolega prijavljuje da lice neće da ode sa kapije BIA gde je bilo lišeno slobode,prilikom dolaska u ćelije ispostavilo se da je gospodin STRAX radio MG, gde je pozvao ljude iz svoje organizacije,gde je 1 od njih bio lišen slobode.U toku roleplay-a gospodin radi LRP,gde ulazi u čekaonicu i dokazuje suprotno, nakon toga zahteva da se ja vratim u BIA da nastavim roleplay koji je bio pre 15 minuta, Od trenutka kada je bio priveden nije bio sekund gde je ispostovo roleplay,vec će non stop išao out of character i vređao,(bilo ko od nas nije prihvatio oc)stega sam ja rekao da nemam vremena jer nema smisla da ja roleplay-am sa likom koji non stop krši pravila, već sam otišao na generalnu probu od onoga što će se dogodidi 9 maja. Ukoliko je potreban snimak vređanja biće dostavljeno.

StraxBMRP

StraxBMRP

Batonga
Igrač
Pozdrav sa Vama je Moderator Pavle Pendić I Jopa, samo hapšenje kod KCB, nisam radio,prikljčujem se procesiuranju lica tek onda kada mi kolega prijavljuje da lice neće da ode sa kapije BIA gde je bilo lišeno slobode,prilikom dolaska u ćelije ispostavilo se da je gospodin STRAX radio MG, gde je pozvao ljude iz svoje organizacije,gde je 1 od njih bio lišen slobode.U toku roleplay-a gospodin radi LRP,gde ulazi u čekaonicu i dokazuje suprotno, nakon toga zahteva da se ja vratim u BIA da nastavim roleplay koji je bio pre 15 minuta, Od trenutka kada je bio priveden nije bio sekund gde je ispostovo roleplay,vec će non stop išao out of character i vređao,(bilo ko od nas nije prihvatio oc)stega sam ja rekao da nemam vremena jer nema smisla da ja roleplay-am sa likom koji non stop krši pravila, već sam otišao na generalnu probu od onoga što će se dogodidi 9 maja. Ukoliko je potreban snimak vređanja biće dostavljeno.
Rekao si mi da ces mi polomiti glavu ako se jos jednom prokurcim, zatim me udario pendrekom. MG nisam radio jer smo pali na skladistu i moj drug je umro isto ko ja i bio je pored u sted situacije i rasprave sa zandarmerijom, video je da me hapsite i odma je seo u auto i isao da vam popreci put i zamoli da me pustite. MG nisam a psovke su blago recene isto kao sto je i od tebe Pavle Pendicu upucena meni, nigde ti nisam nista od porodice spomenuo, vere itd…
Lepo sam zamolio i pokazao video gde mi je puko net, zamolio da me izbacite iz demorgana za LTA i sa nastavimo roleplay, na sta ste vi rekli " Ne mogu imam vaznija posla, vec sam otiso od ustanove BIA" sto smatram da nije uopste posteno i da ste stvarno pokazali lose lice prema meni.

StraxBMRP

StraxBMRP

Batonga
Igrač
Stvarno smatram, Perker je ispao bas korektan i ostao smiren, sve objasnio sta je do njega ali ipak me malo iznervirao jer nije hteo da ispostuje. Dok Pavle Pendic udara pendrekom, provocira, da izvinete kurci se jer je u uniformi BIA.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
Vasa zalba je odbijena.

Admin je tada bio ooc karakter,nema potrebe da postavljate zalbu na staff vec zalbu na igraca.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom