NA RAZMATRANJU Zalba na Staff I Nemanja Cvijic

C

coap12

Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 29, 2026
Poruka:4
Reaction score:0
Poena:5
- Vaš in-game nickname
Bogoljub Pelemis
- Vaš ID
861-031
- ID prekršioca
Nemanja Cvijic
- Vreme prekršaja
00:04
- Opis situacije
Dobio sam warn jer sam navodno prekrsio pravilo 1.3 a nisam, trazim da mi se smaknu warnovi i da me posaljete u jail na 120 min
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no1527.115780/
Ja mislim da je Administrator Nemanja Cvijic pogresio u ovoj zalbi te samim tim postavljam ovu zalbu na njega sa razlogom, kaznjen sam za 1.6. Zaposlenima državnih institucija zabranjeno je da prvi vređaju, provociraju, koriste ponižavajuće animacije ili se prostački izražavaju u prisustvu/na adresu uhapšenog ili neovlašćenog građanina. [Demorgan 120 min / Warn] i za 1.3. Zaposlenima u državnim organizacijama zabranjeno je prekoračenje službenih ovlašćenja (upotreba grube fizičke sile, pretnji, zloupotreba tazera). [Warn], meni je jasno za 1.6 da sam ga provocirao, ali da sam preksrio 1.3 stvarno nisam te samim tim zahtevam da mi se prekrsaj za 1.3 smakne, da mi se smaknu warnovi i da me posaljete u jail na 120 min. (sve se vidi u povu na zalbi igraca)

C

coap12

Početnik
Igrač
Da me posaljete u jail za 1.6*

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 22, 2025
Poruka:709
Poena:90
@Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Legal Faction Management
Igrač
Učlanjen(a):Januar 15, 2026
Poruka:2.104
Reaction score:1.001
Poena:175
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Kazna je izrečena na osnovu tvog ponašanja i reči koje si izgovorio. Čak i ukoliko je pravilo 1.6 naknadno dodato, svi učesnici su prvenstveno kažnjeni zbog kršenja pravila 1.3.
Tvoje ponašanje, kao i ponašanje ostalih pripadnika, dovelo je do toga da svi budete sankcionisani. Samim tim, kazna ostaje na snazi i neće biti ukinuta.
​

C

coap12

Početnik
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Kazna je izrečena na osnovu tvog ponašanja i reči koje si izgovorio. Čak i ukoliko je pravilo 1.6 naknadno dodato, svi učesnici su prvenstveno kažnjeni zbog kršenja pravila 1.3.
Tvoje ponašanje, kao i ponašanje ostalih pripadnika, dovelo je do toga da svi budete sankcionisani. Samim tim, kazna ostaje na snazi i neće biti ukinuta.
​
Kako ovo ima smisla da ako su oni prek

C

coap12

Početnik
Igrač
Kako ovo ima smisla da ako su oni prek
Kako ovo ima smisla ako su oni prekrsili 1.6 a ja nisam? Sta samo mi dodajes pravilo koje nisam prekrsio naknadno? Ajde molim te mi objasni kako to ima IMALO smisla.

Personalize

Top Bottom