PREGLEDANO Zalba na staff Nemanja Cvijic

Status
Not open for further replies.
F

Ficoo

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Filip Aleksic
- Vaš ID
971-038
- ID prekršioca
Nemanja Cvijic
- Vreme prekršaja
/
- Opis situacije
lice je puklo lta 2 puta kada je stavljeno u samnicu i navedeni admin odbija žalbu
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-staff.114624/
Poštovanje , naime kao što se vidi na snimku vraćao sam lice sa demorganu u blok jer je probao da pobegne ( i ako to nema smisla jer demorgan ne može da izađe iz zatvora ) i stavio sam ga u samnicu ,
jer nemam pravo da mu produžim kaznu za begstvo jer je na demorganu , i lice puca lta 2 puta jer ga vrati nazad u blok van samnice i žalba je odbijena .

Stvarno ne vidim zašto je odbijena žalba , ako lice očito izbegava situaciju time što puca lta jer ga vraća nazad u blok i to 2 puta

U prilogu dokazi da u roku od 5 minuta puca lta i da se vraća u blok van samnice:

dokaz broj 1: dokaz broj 2:

F

Ficoo

Batonga
Igrač
napominjem da ako lice pukne lta dok je zatvorenik da ga vraća u blok i takođe da mu se skidaju lisice i zbog toga se može računati kao lta

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:1,001
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Prvo, priložio si 2 video dokaza, od kojih je jedan van samog formulara. Video dokaz koji nije postavljen direktno u formularu Forum Administracija ne uzima u obzir i ne pregleda ga, već se gleda isključivo dokaz koji je priložen kroz sam formular žalbe.
Drugo, lice si već stavio u samnicu, odnosno igrač je u tom trenutku bio kažnjen i nalazio se u zatvoru. Ne možemo dodatno kazniti igrača za istu situaciju, pogotovo kada je u međuvremenu napustio igricu. Kazna je već sprovedena nije moguće naknadno izreći dodatnu kaznu za istu situaciju.

F

Ficoo

Batonga
Igrač
dobro ali problem je u tome što je to lice konstatno u jail-u i konstantno pravi problem i mi ne možemo ništa tu da uradimo , i generalno ljudi na admin jail-u prave problem iz razloga što ne možemo da im damo nikakvu kaznu , takođe problem sa samnicom i sa zatvorom je što lica tako izbegavaju kazne jer pucaju lta konstantno

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
dobro ali problem je u tome što je to lice konstatno u jail-u i konstantno pravi problem i mi ne možemo ništa tu da uradimo , i generalno ljudi na admin jail-u prave problem iz razloga što ne možemo da im damo nikakvu kaznu , takođe problem sa samnicom i sa zatvorom je što lica tako izbegavaju kazne jer pucaju lta konstantno
To je predmet diskusije koji treba popričat sa liderom i onda lider sa svojim handlerom.

Ovo nije žalba na Cvijićev rad u ovoj situaciji, postupio je kako smije postupiti.

F

Ficoo

Batonga
Igrač
uredu , onda povlačim žalbu , nisam bio upoznat sa tim pravilima ,vidjeću za to danas sa liderom
To je predmet diskusije koji treba popričat sa liderom i onda lider sa svojim handlerom.

Ovo nije žalba na Cvijićev rad u ovoj situaciji, postupio je kako smije postupiti.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom