PREGLEDANO Žalba na Staff | №1

Status
Not open for further replies.
Boris Shelby

Boris Shelby

Mangup
Igrač
Reaction score:7
- Vaš in-game nickname
Boris Shelby
- Vaš ID
/
- ID prekršioca
/
- Vreme prekršaja
20:37
- Opis situacije
Sve gore
- Dokazi
Sve gore
- Koju odluku smatrate pravednom
Ne tražim da bude kažnjen samo da mu se skrene pažnja
Znači ovako da objasnim situaciju:

Ja podnosim žalbu zato što sam imao loš customer service. Naime nesporazum se desio kada sam ja postavio pitanje na oficijalnom Discord serveru BMRP-a
Moje pitanje je da li smem da stavim link od Discorda svoje neoficijalne fakcije ali na to pitanje sam dobio odgovor. Problem je nastao kod drugog pitanja a to je bilo da li on može da mi da link od Discord servera oficijalne fakcije. Kao npr. Grand RP ima podserver za npr. LSPD i u njega može bilo ko da uđe i dobiju role građani.
Ali kao što vidite u slici on nije razumeo na šta sam mislio zato mi je bilo čudno zato što je izgledalo kao da pričam sa ChatGPT-om. Na moje drugo pitanje iz nekog razloga smo došli do copsrobbers servera što nije tema.

Ja sam mislio da mi samo da officjalni link od fakcije a ne da mi da admin permission.

Ocena mog iskustva 1/5 😔

Attachments

• Screenshot_2025-08-22-20-46-08-265_com.discord.jpg
    Screenshot_2025-08-22-20-46-08-265_com.discord.jpg
    597 KB · Views: 137
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
1755889621360

Postovanje Borise,

Kao sto se vidi iz prilozenog i u chat arhivi, dobio si odgovor na tvoje pitanje na discord forumu " Jel smem ja dodati discord moje fakcije na forumu ", gde je odgovor bio da ne mozes posto postoje vec oficijalni discordi fakcija na serveru.

Server se nije otvorio, ne moze niko da pristupi trenutno discordima dok se ne dodele lideri.

Spominjes javno na discordu drugi balkanski server koji ne moze da se uporedjuje sa nasim serverom posto si spomenuo robbers and cops server, kod njih su jedna pravila, kod nas druga. Licni discordi se ne mogu javno kompromitovati na forumu.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Poštovanje.

Kao što si i sam naveo u žalbi da je "nesporazum", a očito je iz razgovora da se radi o nesporazumu, ne vidim svrhu žalbe na člana Staffa. Pitanje si postavio, odgovor si dobio, a drugi odgovor Bena se odnosio da će samo oficijalni diskordi biti postavljeni kod nas jer smo i sami vlasnici istih i za njih odgovaramo. Svi ostali odnosno privatni discordi su Vaša privatna stvar.

Žalba se odbija.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom