PREGLEDANO Žalba na Staff | №109

Status
Not open for further replies.
Don Caruzzo

Don Caruzzo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Don Caruzzo
- Vaš ID
657-336
- ID prekršioca
Admin se zove Gemas nemam njegov ID
- Vreme prekršaja
Nema vremena
- Opis situacije
Zalim se na zalbu koju je prihvatio jer je ovo sve samo ne DB vidi se na snimku da sam zurio negde isao sam velikom brzinom a motociklistu sam samo skinuo od motora niti sam ga ubio niti ista
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-igraca-no567.106798/
- Koju odluku smatrate pravednom
Upoznajte doticnog sa pravilima servera
.

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, admin level 1 Gemas

Na zalbi se jasno vidi namera udaranja osobe koja je podnela zalbu na igraca.

Prvi video pokazuje kako namerno skreces u desno kako bi ga udario, no nije ti uspelo.

Drugi video pokazuje kako lice stoji na crveno, te ti u ZONI 60 vozis preko 150km/h i udaras podnosioca zalbe.

Takodje na ovo se moze dodati i NonRP voznja, ali mislim da za to nema potrebe dodatno kazniti.

Hvala lepo,
Ostajem pri svojoj odluci, da se igrac kazni za DriveBy, odnosno za namerno udaranje vozila bez prethodnoh RP razloga

Don Caruzzo

Don Caruzzo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Nisam imao nameru da ga udarim nego se vidi na snimku da se presao u drugu traku i ispravio se u svoju sad mene ako jure drzavni organi necu sigurno postovati ogranicenja brzine i semafore tako da za nonrp voznju se ne mogu kazniti jer je opravdano i molicu da na zalbu ne odgovara admin na koga se zalim niti iko drugi vec head admin ili admin koji je odgovoran za ovaj topic

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Nisam imao nameru da ga udarim nego se vidi na snimku da se presao u drugu traku i ispravio se u svoju sad mene ako jure drzavni organi necu sigurno postovati ogranicenja brzine i semafore tako da za nonrp voznju se ne mogu kazniti jer je opravdano i molicu da na zalbu ne odgovara admin na koga se zalim niti iko drugi vec head admin ili admin koji je odgovoran za ovaj topic
Sobzirom da se zalis na mene, normalnoo je da imam pravo da se branim, jel tako? :D

Samim time sam rekao, sta si bio prekrsio i zasto si kaznjen, odnosno koja si pravila prekrsio.

Policija te nije jurila, sobzirom da podnosilac zalbe ima dva videa i ni u jednom videu se ne vidi policija "iza tebe", kao "ni ispred tebe/u smislu da je bio radar ili slicno".

Necu se vise izjasnjavati po ovoj zalbi,
Stojim da je igrac kaznjen shodno sa pravilima servera.

Srdacan pozdrav.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Vaša žalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom