PREGLEDANO Žalba na Staff | №121

Status
Not open for further replies.
D

Dusan

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Dusan Jegerovic
- Vaš ID
968-400
- ID prekršioca
921-303 Dino Beric
- Vreme prekršaja
11/04/25 oko 19:00 cca
- Opis situacije
Ovako, bio sam u zgradi jednoj i dosla su 3 momka da me pljackaju, trazili su mi preko 50.000 dinara, rekao sam im da je previse, oni su mi rekli dobro daj nam pistolj, ja sam rekao da nemam pistolj. Ja sam rekao da me puste da ''opljackam'' stan i da cu im dati sta dobijem para, pustili su me da udjem sam u zgradu a oni su ostali napolju, usao sam unutra znaci nisu me pratili nisu drzali nisan na meni nista, stavio pancir uzeo painkiller izvadio pusku izasao napolje i opalio po njima. sva 3 su bila drugacije obucena tako da ne znam da li su uopste u neoficijalnoj mafiji ili sta su bili. Otisao sam popiti kafu sa kolegom kad se vracam i vidim da sam jailan na 14h ,sto je previse cak iako sam nesto prekrsio ali mislim da nisam.
- Dokazi
https://imgur.com/a/O85YTCI
- Koju odluku smatrate pravednom
Da dobijem unjail i da se kazni admin?
Zalba na Dino Berica

D

Dusan

Gost Prestolnice
Igrač
Zahtevam POV da vidim gde sam pogresio sa objasnjenjem da mi ukazete na greske.

Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Reaction score:2
Pozdrav, ekipa koja te pljackala takoder su dobili kazne jer su prekrsili neka odredena pravila, tacnije oni su mi se javili da naprave zalbu a usput sam i njih kaznio jer su prekrsili neka pravila, sto se tebe tice prekrseno pravilo je bilo za mass dm i PG, njih trojica sa puskama na tebi a ti izlazis solo na njih i ubijas ih. Video imam ako bude bilo potrebe poslat cu ti u dm ali znas o kojoj se situaciji radi.

D

Dusan

Gost Prestolnice
Igrač
Evo video dokaza sto mi je poslao Admin pa da razjasnim.
Kao prvo njih 3 svaki razliciti obuceni, pitanje dal su uopste u familiji oficijalnoj ili ikakvoj.
Imaju 2 pistolja ne PUSKE, cuje se lepo kroz pricu da su mi rekli kao ajde teraj se u kurac, u prevodu idi.
Ja sam reko da cu uci unutra da ukradem stvari iz stana i da cu im dati pare.
Jos uz to sve pricaju na discordu sve vreme, pa cak i mrtvi.

na 0:45 mi lik trazi 150.000 sto ja mislim da nije cak ni dozvoljeno jer je previse para.
1:16 se vidi da pljackaju sve redom covek u prolazu on ga pljacka kao.
1:40 mi govore kao ''teraj se u kurac'' u prevodu idi.
na 1:45 sam rekao da udjem unutra da opljackam stan kao da uzmem pare pa im dam, ovaj sto snima je rekao ajde kao, samo se ne cuje na snimku ne znam sto.
na 2:33 ja izlazim sa pancirom puskom, vidi se na snimku da njih 2 drzi telefon a jedan sa strane trckara.
Znaci cista saamoodbrana ja nisam znao sta ce oni meni uraditi kad bih izasao napolje.
A ovo sto kazes da su drzali puske jos na meni okaci macki o rep, niti su imali puske niti su drzali na meni. eto cisto radi reda posto lazes.
@Willa_

D

Dusan

Gost Prestolnice
Igrač
jos na 2:10 govore kako ce dobiti ban i znaju da krse pravila...

Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Udji u voice da ti pojasnim ne vredi se ovako raspravljati.

Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Pošto vidim da ne zeliš u voice da pojasnim što jednostavnije da razumiješ.
-IGRAČI su kažnjeni koji su te pljačkali kao što sam već rekao.
-TI si kažnjen jer nisi mogao znat jel oni drže pištolje, puške bombe nebitno, izašao si bez ikakvog straha na trojicu koji su držali nišan na tebi, mogli su te dočekat svi iza vrata sa nišanom a nisu, to nisi mogao znat. i ne možeš također znat šta su držali u ruci prije nego si izašao iz zgrade, po ovome što si naveo svoje argumente žalbe u najmanju ruku bi ti povisio kaznu jer prilažeš argumente protiv pravila projekta.
-Još jedna stvar na tebi nije da znaš jesu oni oficijalna ili ne oficijalna familija za tebe su to "pljačkaši, kriminalci itd"

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Vaša žalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom