T
Tony
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Tony Rajvosa
- - Vaš ID
- 356-798
- - ID prekršioca
- Golubovic
- - Vreme prekršaja
- 17:30
- - Opis situacije
- Nisam kriv
- - Koju odluku smatrate pravednom
- razmotrite
Doso sam kod Veronike po zadatak kao sto se vidi,(jer sam upalio pov cim je poceo pucat),nit kriv nit duzan,doticni me puca i ubija sa kilometar i ubjedjuje histericno i prosipa neku silu da sam ja bio tu u nekoj akciji puco i ubijao policajce...molim da kao sto kaze u POV da dostavi radi utvrdjivanja.I molim ove glavne da se vakim tipovima kao ovaj doticni koji su se umislil da su neko i nesta,i prosipaju neku silu i histerisu,da ih malo spuste na zemlju...hvala
posto mi je zalba na igraca no.700 odbijena,ja vas molim da opet razmotrite situaciju,
Golubovic je odbio, jer pov tek pocinje kad sam pao ,
kao sto sam napisao, dosao sam kod veronike kao sto se moze vidjeti u pocetku pov-a sa lijeve strane da je zadatak uzet, cim sam vidio da me neko puca, tj. on sa ulice gore, upalio sam pov kao sto se vidi da padam tacno na vrijeme 70 sec,jer nisam stigao prije,nisam ni pretpostavljo da ce doci do ovoga...posle krace prepirke doticni policajac tvrdi na pov-u da me je vidio kako pucami da ubijam, molim da dostavi dokaze koje je rekao da ima, pa bi i vama bilo jasnije da razjasnite zalbu..i da dodam da sam mogao otici u bolnicu mislim, izgubiti svest ali ne, ostao sam namjerno i zato sam sad ovdje!!!
a kao drugo, njegovo bahato ponasanje, histericno i vrijedjanje i to vas molim da razmotrite i kaznite !!
hvala
posto mi je zalba na igraca no.700 odbijena,ja vas molim da opet razmotrite situaciju,
Golubovic je odbio, jer pov tek pocinje kad sam pao ,
kao sto sam napisao, dosao sam kod veronike kao sto se moze vidjeti u pocetku pov-a sa lijeve strane da je zadatak uzet, cim sam vidio da me neko puca, tj. on sa ulice gore, upalio sam pov kao sto se vidi da padam tacno na vrijeme 70 sec,jer nisam stigao prije,nisam ni pretpostavljo da ce doci do ovoga...posle krace prepirke doticni policajac tvrdi na pov-u da me je vidio kako pucami da ubijam, molim da dostavi dokaze koje je rekao da ima, pa bi i vama bilo jasnije da razjasnite zalbu..i da dodam da sam mogao otici u bolnicu mislim, izgubiti svest ali ne, ostao sam namjerno i zato sam sad ovdje!!!
a kao drugo, njegovo bahato ponasanje, histericno i vrijedjanje i to vas molim da razmotrite i kaznite !!
hvala