C
crnesobe7
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Marko Tanasijevic
- - Vaš ID
- 240-933
- - ID prekršioca
- Gemas, ne znam ID
- - Vreme prekršaja
- Oko 9:00
- - Opis situacije
- Nepravedno rešavanje situacije/žalbe https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-igraca-no664.107023/, zatvorio je prijavljene i mene za PG dok nikoga nije zatvorio ni za MG, ni za fear, niti fail. Što se mog "PGa" tiče pretres sa kratkim kalašem u ruci ne deluje i po meni nije PG, jer se može i u RL držati kalašnjikov u jednoj ruci i pretresti, iliti pregledati šta ko ima po džepovima ili na sebi, momci nisu kažnjeni za fear, niko gram straha od policije pod sirenama nije imao, udario je policijsko vozilo što se svakodnevno dešava i prijavljujemo ali izgleda džabe. Da je javio "kolegama" na motoroli da mu treba pojačanje nije mogao da uradi sa vezanim rukama, a i da je mogao, ponovo dolazi fear, momak koji je pucao je iskočio iz auta, pa mu je auto pokupio kamion i nastavlja sve normalno. Pre toga se dere " alo alo .. " kao da je policija čuvala ovce sa njim, i ponovo apsolutno niko nije zatvoren za fear i MG. To što su oni poslali fakcijski zahtev za podršku u 16:13 nikakve veze nema sa obzirom na to da smo mi uhapsili čoveka u 16:10 što se tačno vidi na snimku, tako da nema polemike oko MGa u toj situaciji.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Opomena/minus adminu, da sledeći put bolje pregleda i rešava žalbe pravedno jer smatram da ovo nije nikako pravedno, da se ljudi koji su učestvovali u ovome zatvore jer su failali kompletan roleplay.
.