B
Bosnjak
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Bosnjak
- - Vaš ID
- 723780
- - ID prekršioca
- admin je nmp
- - Vreme prekršaja
- danas oko 6-7
- - Opis situacije
- Admin navedeni me bano na 7 dana za vredjanje admin a to je bilo kad me stavio na jail za non rp ja sam tad bio u celiji i nikog nije bilo oko mene ja sam tad neznajuci da drzim dugme na koje pricam na misu ja sam reko nesto kao admin ovaj retard sto me jailo nije ni vidio moju stranu vec me bano jel je bila situacija da ovaj jedan lik dok sam ja bio na motoru udra mene jedno 5 puta onda ja kradem nekog bmw i idem njemu da se osvetim i udaram ga jedno 100 puta i dobijem odjednom jail za 1 sat sto i razumjem.,a ban od 7 dana za ovo i ne bas.Hvala
- - Dokazi
- Imam samo klip kako tog malog udaram jedno 10 puta i tjt snimam preko medala i nisam ocekivao da se ovako nesto desi pa da klipam.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Pa praavedno bi bilo da dobijem tih sat et na koji sam bio a 7 dana ban da mi se ukine zato sto zelim uzivati u serveru.Lp
Admin navedeni me bano na 7 dana za vredjanje admin a to je bilo kad me stavio na jail za non rp ja sam tad bio u celiji i nikog nije bilo oko mene ja sam tad neznajuci da drzim dugme na koje pricam na misu ja sam reko nesto kao admin ovaj retard sto me jailo nije ni vidio moju stranu vec me bano jel je bila situacija da ovaj jedan lik dok sam ja bio na motoru udra mene jedno 5 puta onda ja kradem nekog bmw i idem njemu da se osvetim i udaram ga jedno 100 puta i dobijem odjednom jail za 1 sat sto i razumjem.,a ban od 7 dana za ovo i ne bas.Hvala