PREGLEDANO Žalba na Staff | №157

Status
Not open for further replies.
erminzalle

erminzalle

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Ermin Zalle
- Vaš ID
360-195
- ID prekršioca
ne znam
- Vreme prekršaja
ne znam
- Opis situacije
Dobio sam jail od admina koks za nesto sto uopce nisam uradio mislim da nije oke da se tako random zatvara bez ikakvi dokaza pogledajte zalbu 863 na tom snimku nisam uopce ja to je moj kolega koji luta nedovrsenog igraca u sred zone Druga stvar na koju se igrac zalio je maska a ja na sebi imam masku koja je donatorska i nije preko cijele glave opet tu stvar nisam ja uradio vec kolega on je za to dobio kaznu . Molim da mi kazete zbog cega sam ja dobio kaznu ili to ide onako random cisto da e nesto desava Previse sam daleko na snimku da se ne vidi maska ili je kod njega ne ucitava ali ja masku nikad ne skidam Pitanje za admina koji je odradio ovu zalbu da li je kaznio igraca koji je objavio snimak za MG ljudi ladno pricaju na discordu dok se mi smaramo sa radio . Lp
- Dokazi
..
- Koju odluku smatrate pravednom
..
Dobio sam jail od admina koks za nesto sto uopce nisam uradio mislim da nije oke da se tako random zatvara bez ikakvi dokaza pogledajte zalbu 863 na tom snimku nisam uopce ja to je moj kolega koji luta nedovrsenog igraca u sred zone
Druga stvar na koju se igrac zalio je maska a ja na sebi imam masku koja je donatorska i nije preko cijele glave opet tu stvar nisam ja uradio vec kolega on je za to dobio kaznu .
Molim da mi kazete zbog cega sam ja dobio kaznu ili to ide onako random cisto da e nesto desava

Previse sam daleko na snimku da se ne vidi maska ili je kod njega ne ucitava ali ja masku nikad ne skidam

Pitanje za admina koji je odradio ovu zalbu da li je kaznio igraca koji je objavio snimak za MG ljudi ladno pricaju na discordu dok se mi smaramo sa radio .

Lp

Last edited by a moderator:
erminzalle

erminzalle

Batonga
Igrač
Izvinjavam se ako nisam lijepo ispunio prijavu prvi put da nesto pisem na forum pa mi je sve nepoznato,
lp

erminzalle

erminzalle

Batonga
Igrač
Povlacim zalbu. Nasao sam snimku od te situacije i stvarno nisam imao masku .. Izvinjavam se na prijavi

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:8
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Administrator & Menadzer Legalnih Fakcija

Vasa zalba je odbijena.