erminzalle
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Ermin Zalle
- - Vaš ID
- 360-195
- - ID prekršioca
- ne znam
- - Vreme prekršaja
- ne znam
- - Opis situacije
- Dobio sam jail od admina koks za nesto sto uopce nisam uradio mislim da nije oke da se tako random zatvara bez ikakvi dokaza pogledajte zalbu 863 na tom snimku nisam uopce ja to je moj kolega koji luta nedovrsenog igraca u sred zone Druga stvar na koju se igrac zalio je maska a ja na sebi imam masku koja je donatorska i nije preko cijele glave opet tu stvar nisam ja uradio vec kolega on je za to dobio kaznu . Molim da mi kazete zbog cega sam ja dobio kaznu ili to ide onako random cisto da e nesto desava Previse sam daleko na snimku da se ne vidi maska ili je kod njega ne ucitava ali ja masku nikad ne skidam Pitanje za admina koji je odradio ovu zalbu da li je kaznio igraca koji je objavio snimak za MG ljudi ladno pricaju na discordu dok se mi smaramo sa radio . Lp
- - Dokazi
- ..
- - Koju odluku smatrate pravednom
- ..
Dobio sam jail od admina koks za nesto sto uopce nisam uradio mislim da nije oke da se tako random zatvara bez ikakvi dokaza pogledajte zalbu 863 na tom snimku nisam uopce ja to je moj kolega koji luta nedovrsenog igraca u sred zone
Druga stvar na koju se igrac zalio je maska a ja na sebi imam masku koja je donatorska i nije preko cijele glave opet tu stvar nisam ja uradio vec kolega on je za to dobio kaznu .
Molim da mi kazete zbog cega sam ja dobio kaznu ili to ide onako random cisto da e nesto desava
Previse sam daleko na snimku da se ne vidi maska ili je kod njega ne ucitava ali ja masku nikad ne skidam
Pitanje za admina koji je odradio ovu zalbu da li je kaznio igraca koji je objavio snimak za MG ljudi ladno pricaju na discordu dok se mi smaramo sa radio .
Lp
Druga stvar na koju se igrac zalio je maska a ja na sebi imam masku koja je donatorska i nije preko cijele glave opet tu stvar nisam ja uradio vec kolega on je za to dobio kaznu .
Molim da mi kazete zbog cega sam ja dobio kaznu ili to ide onako random cisto da e nesto desava
Previse sam daleko na snimku da se ne vidi maska ili je kod njega ne ucitava ali ja masku nikad ne skidam
Pitanje za admina koji je odradio ovu zalbu da li je kaznio igraca koji je objavio snimak za MG ljudi ladno pricaju na discordu dok se mi smaramo sa radio .
Lp
Last edited by a moderator: